СЛС - најава: Звезда наставља потјеру за Бенфиком!

После двонедељне паузе због обавеза репрезентација за викенд се наставља такмичење у Суперлиги Србије.

Фудбал 01.04.2016 | 15:20
СЛС - најава: Звезда наставља потјеру за Бенфиком!

Дерби 28. кола играће се у Новом Саду где ће Војводина дочекати лидера шампионата Црвену звезду.

Прва утакмица 28. кола игра се у петак од 16 часова у Лучанима где ће Младост дочекати Јавор. То ће бити дуел екипа које се боре за улазак у плеј-оф, Јавор је девети са 34 бода, а Младост на 10. месту има три бода мање.

Остале утакмице играће се у суботу.

Фудбалери Црвене звезде од 18 часова играју у Новом Саду против Војводине и покушаће да наставе низ од 24. победе. Београдски тим је против Новог Пазара остварио 24. узастопну победу и поставио нови клупски рекорд, а смо још четири тријумфа деле га од апсолутног европског рекорда који држи Бенфика, док је Војводина без победе у пролећном делу шампионата, односно није победила у последњих шест утакмица.

Звезда је прва на табели са 77 бодова, а Војводина, коју са клупе предводи бивши играч и тренер Звезде Ненад Лалатовић, заузима седмо место са 39 бодова.

Фудбалери Партизана ће на свом терену од 16 часова играти против Радника из Сурдулице и покушаће да остваре четврту узастопну победу у првенству и задрже се на другом месту на табели. Радник жели да настави низ добрих резултата, има две везане победе, односно четири узастопне утакмице је без пораза.

Актуелни шампион је други на табели са 45 бодова, а Радник заузима осмо место са 37 бодова.

Металац ће од 16 часова у Горњем Милановцу играти против Борца и покушаће да прекине низ од пет утакмица без победе. Екипа из Чачка је везала четири ремија и пала је на треће место на табели са 44 бода. Металац заузима 11. место са 28 бодова.

У "малом" градском дербију Рад ће од 16 часова бити домаћин ОФК Београду. "Градјевинари" су везали три ремија, односно у последње четири утакмице су без победе и покушаће да прекину тај низ како би се одлепили са дна табеле. Рад на претпоследњем месту има 22 бода, колико и последња Јагодина, а ОФК заузима 13. место са четири бода више.

Спартак ће од 15 часова у Суботици играти против Радничког из Ниша, Нови Пазар од 16 часова на свом терену дочекује Вождовац и покушаће да прекине низ од осам утакмица без победе, док ће два сата касније Чукарички играти у Јагодини.

Парови 28. кола Супер лиге Србије:

петка:
16.00 Младост Лучани – Јавор

субота:
15.00 Спартак – Раднички (Н)
16.00 Металац – Борац
16.00 Нови Пазар – Вождовац
16.00 Партизан – Радник
16.00 Рад – ОФК Београд
18.00 Јагодина – Чукарички
18.00 Војводина – Црвена звезда

Коментари / 0

Оставите коментар