Срби из Национала: Нису нас вређали навијачи Динама!

Играчи шампиона Хрватске у футсалу Младен Коцић и Борко Суруџић кажу да их нико није вређао за време и после прекинуте утакмице њиховог клуба и Футсал Динама.

Фудбал 01.04.2016 | 14:40
Срби из Национала: Нису нас вређали навијачи Динама!

Младен Коцић је прошле сезоне у Купу Хрватске доживео аплауз на отвореној сцени од навијача Футсал Динама, највећег ривала његовог клуба Национала. Одлични играч малог фудбала у победи вишеструког првака Хрватске постигао је чак пет од укупно осам голова.

За сјајну игру био је награђен овацијама публике.

Али, на последњем сусрету, који је игран само једно полувреме, јер је прекинут због физичког напада Бед блу бојса на председника Национала Ђола и голмана Павлића, појавиле су се информације да је тандем Срба вређан од присталица "модрих" на националној основи.

У четвртак је новинар портала Индеx.хр Андрија Вуковић, који је и сам био присутан немилим сценама, рекао је да није чуо никакве увреде на рачун Коцића и Суруџића, а истог дана су и српски фудбалери изјавили за "Спортски журнал" да нису били вређани на националној основи.

"Са нама двојицом све је у реду, никаквих проблема нисмо имали. Претучен је председник Ђоло, као и голман Павлић и саиграч Чујец на паркету. Никаквих увреда на рачун Срба није било", рекао је Суруџић.

"Ни у једном моменту нисам помислио на враћање у Србију, као ни Коцић. Иза овог инцидента није политичка прича, заказала је организација меча што је искористило десетак хулигана и епилог је познат", додао је српски фудбалер.

За две године колико је у Хрватској није имао ниједан инцидент,

"Нисмо имали ниједну лошу ситуацију, имамо одличну сарадњу са свима у клубу и око њега. Осећамо поштовање и уважавање на сваком кораку", напоменуо је Суруџић.

Готово истог мишљења је и Коцић.

"Остајем у Националу. Прекид дербија нема везе са национализмом. Нас двојица из Србије нисмо били мета навијача Динама, проблем није натао због нас", рекао је један од најбољих играча малог фудбала у Европи.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

блбл

01.04.2016 12:50

Вазно је сто прије измислити било ста само да се повецају тензије. Онда сви у глас " завади нас Европа "

ОДГОВОРИТЕ