Северина на гардеробу потрошила 100.000 евра

Да храватска певачица Северина Којић брижљиво негује свој стил одевања није никаква тајна, али да ли сте знали да је певачица за гардеробу направила посебну просторију у свом загребачком стану и да поседује одећу у вредности од пола милиона евра?

Забава 01.04.2016 | 10:10
Северина на гардеробу потрошила 100.000 евра

Наиме, један хрватски портал израчунао је, да се лепа певачица само током једне године, поновила гардеробом вредном 100.000 евра, али и да одећа која се налази у њеном гардероберу укупно вреди пола милона евра.

У својем стану на загребачком Козјаку Северина има собу са посебно осмишљеним ормаром како би у њега стала сва гардероба, а који од милоште зове Али-бабина пећина.

Севе свој ормар редовно празни, а стару одећу поклања пријатељицама, фановима или сестричини, пише хрватски портал 24 сата.хр. А како би увек могла да обуче оно што жели, попут корсета или кратких сукњи, Северина редновно вежба.

Иначе, Северина у шопинг најчешће шаље свог стилисту, осим ако није у иностранству, јер тада обожава да почисти полице дизајнерских продавница.

Међутим, најскупљи комади у њеном гардероберу су свакако торбе а у протеклој години Севе се поновила са два Шанелова модела, који коштају око 3.300 евра. Толико је платила и Шанелов ранац који радо носи на плажу.

Такође, Северинина бољка су и ципеле. Црне чизме с потписом миланског дизајнера Ђанвита Росија од брушене коже Севе је платила 1.500 евра, а певачица радо носи и сандале Софије Вебстер које месецима нема у продаји јер су унапред распродате.

Овај пар кошта 1.000 евра, али је Севе спремна да и доста новца потроши и на патике са потписом. Тако је Севе власница црних Миу Миу патика које коштају 700 евра, а лети најрадије носи платнене еспадриле, које су такође, брендиране.

Међутим, упркос свему, Севе радо пазари и јефтинијим радњама.

- Кад се добро уништим у "опасним дућанима", онда ми Зара и Х&М легну као будали шамар – рекла је својевремено певачица, али је открила да се најсексапилније осећа у - мајици свога супруга.

Блиц

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

име

01.04.2016 18:00

Та нема ни за лебац,а камоли толику лову.Да има толико пара неби снимала забавни филм и на крају се удала за циг... ,навијаца звезде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сиједи

01.04.2016 18:57

Ко има масла мазе се и по д---ту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анте

03.04.2016 09:44

Мозе обуци и златне хаљине испод тога испане курва

ОДГОВОРИТЕ