Severina na garderobu potrošila 100.000 evra

Da hravatska pevačica Severina Kojić brižljivo neguje svoj stil odevanja nije nikakva tajna, ali da li ste znali da je pevačica za garderobu napravila posebnu prostoriju u svom zagrebačkom stanu i da poseduje odeću u vrednosti od pola miliona evra?

Zabava 01.04.2016 | 10:10
Severina na garderobu potrošila 100.000 evra

Naime, jedan hrvatski portal izračunao je, da se lepa pevačica samo tokom jedne godine, ponovila garderobom vrednom 100.000 evra, ali i da odeća koja se nalazi u njenom garderoberu ukupno vredi pola milona evra.

U svojem stanu na zagrebačkom Kozjaku Severina ima sobu sa posebno osmišljenim ormarom kako bi u njega stala sva garderoba, a koji od milošte zove Ali-babina pećina.

Seve svoj ormar redovno prazni, a staru odeću poklanja prijateljicama, fanovima ili sestričini, piše hrvatski portal 24 sata.hr. A kako bi uvek mogla da obuče ono što želi, poput korseta ili kratkih suknji, Severina rednovno vežba.

Inače, Severina u šoping najčešće šalje svog stilistu, osim ako nije u inostranstvu, jer tada obožava da počisti police dizajnerskih prodavnica.

Međutim, najskuplji komadi u njenom garderoberu su svakako torbe a u protekloj godini Seve se ponovila sa dva Šanelova modela, koji koštaju oko 3.300 evra. Toliko je platila i Šanelov ranac koji rado nosi na plažu.

Takođe, Severinina boljka su i cipele. Crne čizme s potpisom milanskog dizajnera Đanvita Rosija od brušene kože Seve je platila 1.500 evra, a pevačica rado nosi i sandale Sofije Vebster koje mesecima nema u prodaji jer su unapred rasprodate.

Ovaj par košta 1.000 evra, ali je Seve spremna da i dosta novca potroši i na patike sa potpisom. Tako je Seve vlasnica crnih Miu Miu patika koje koštaju 700 evra, a leti najradije nosi platnene espadrile, koje su takođe, brendirane.

Međutim, uprkos svemu, Seve rado pazari i jeftinijim radnjama.

- Kad se dobro uništim u "opasnim dućanima", onda mi Zara i H&M legnu kao budali šamar – rekla je svojevremeno pevačica, ali je otkrila da se najseksapilnije oseća u - majici svoga supruga.

Blic

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

ime

01.04.2016 18:00

Ta nema ni za lebac,a kamoli toliku lovu.Da ima toliko para nebi snimala zabavni film i na kraju se udala za cig... ,navijaca zvezde.

ODGOVORITE
Name

Sijedi

01.04.2016 18:57

Ko ima masla maze se i po d---tu.

ODGOVORITE
Name

Ante

03.04.2016 09:44

Moze obuci i zlatne haljine ispod toga ispane kurva

ODGOVORITE