Обљубио другарицу своје дјеце?

Против Миодрага Ђорђевића (47) Више тужилаштво у Београду подигло оптужницу. Терети се да је искористио девојчицину (14) емотивну незрелост.

Србија 01.04.2016 | 08:40
Обљубио другарицу своје дјеце?

Више јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против Миодрага Ђорђевића (47) из Лазаревца, због сумње да је починио кривично дело обљубе са дететом. На оптужницу одбрана је уложила жалбу.

Према тврдњама тужилаштва Ђорђевић је дело које му се ставља на терет починио над четрнаестогодишњом девојчицом, у периоду од средине септембра до 27. децембра прошле године, кад је ухапшен. Истиче се да је користио емотивну и телесну незрелост детета, као и поверење и дугогодишње познанство са њеном породицом, али и чињеницу да је девојчица била заљубљена у његовог сина.

"Возећи је често викендом код баке, док су били сами у ауту, окривљени је љубио, пипкао по грудима и гениталијама, са изговором да претходно мора да буде са њим како би јој показао на који начин ће да придобије љубав његовог сина", наводи се у оптужници.

Надаље пише да је једном одвео у свој стан. Ту се скинуо у доњи веш, загрлио је, почео да је љуби, узео у наручје и однео до спаваће собе. Окренуо ју је да лежи на стомаку и затим легао преко ње.

"Кад оштећена није могла да дише, рекао јој је да мора да се опусти, да то не боли, да су све њене другарице изгубиле невиност и да мора и она", наводи се у оптужници.  Након тога је устао, обукао се и одвезао је код баке.

Неколико дана касније, отишао је по девојчицу код њене мајке, да би је одвезао код баке, а баку је позвао и казао да ће њу и његову ћерку водити у биоскоп и да ће затим она остати да спава код њих.

"Одвезао је у стан и на његово инсистирање девојчица га је љубила у полни орган", тврди се у оптужници. Кад је изашла из купатила питао је: "Да ли хоћеш да га примиш", на шта је оштећена пристала.

Девојчица је, међутим, почела да вришти од бола, а он је говорио: "Баш си пи... јер ниси храбра". Казао је и да треба да је буде срамота, јер је још увек невина. Одустао је кад се девојчица побунила, јер је трпела велики бол.

Под истим изговором код баке, девојчицу је, наводи се, поново довео у стан 27. децембра прошле године. Међутим, на врата му је убрзо закуцала полиција.

У медијима је објављено да су дошли пошто је Центар за социјални рад из Лазаревца пријавио да једна девојчица већ дуже време посећује старијег мушкарца.

Комшије Миодрага Ђорђевића у згради у Улици Краља Петра Првог, шокиране су чињеницом да је он оптужен за обљубу девојчице! Истичу да су је често виђали да долази код њега у стан, али су мислили да му је то ћерка.

Он је, сазнајемо био запослен у Рударском басену "Колубара", а бавио се и препродајом аутомобила.

"Познато нам је да је са бившом супругом у веома лошим односима", кажу комшије. Због тога су почеле да колају приче да му је, наводно, она све ово замесила. Нисмо ни помишљали да је спреман на тако монструозно дело.

У Јунковцу, одакле је Ђорђевић родом, такође су немало били изненађени кад су сазнали за какво дело је оптужен. После развода, веле, изнајмио је стан у Лазаревцу, у родно село ретко је долазио.

"Прича се да је појединим старијим комшиницама у Јунковцу анонимно телефонирао, причао им разне гадости", каже средовечни сељанин. Међутим, оне су му препознале глас. Ако се на суду потврди да је тачно то за шта је оптужен, за такво чудовиште не постоји одговарајућа казна.

Извор: Новости

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

xx

01.04.2016 08:16

На ломацу па спалит га зива

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пресумпција невиности

01.04.2016 08:58

Стичем утисак да је дјевојчици 6 година, како је воза неки чико, нпр. "отишао је по девојчицу код њене мајке, да би је одвезао код баке, а баку је позвао и казао да ће њу и његову ћерку водити у биоскоп и да ће затим она остати да спава код њих", а при томе нема ни његове кћерке у колима кад иде код дјевојчицине мајке." И "Истичу да су је често виђали да долази код њега у стан, али су мислили да му је то ћерка." Ко је ту кога доводио?

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

01.04.2016 13:29

Јбг мислим ко и ти,ал га не оправдавам ни најмање

Name

Патриота

01.04.2016 10:11

Ја би то по краткон поступку вратит смртну казну под хитно

ОДГОВОРИТЕ
Name

дамир

01.04.2016 11:05

Убити говно одмах

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОО7

01.04.2016 14:54

Строга робија.Али ми није јасно.што је сама долазила код њега.

ОДГОВОРИТЕ