Obljubio drugaricu svoje djece?

Protiv Miodraga Đorđevića (47) Više tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu. Tereti se da je iskoristio devojčicinu (14) emotivnu nezrelost.

Srbija 01.04.2016 | 08:40
Obljubio drugaricu svoje djece?

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Miodraga Đorđevića (47) iz Lazarevca, zbog sumnje da je počinio krivično delo obljube sa detetom. Na optužnicu odbrana je uložila žalbu.

Prema tvrdnjama tužilaštva Đorđević je delo koje mu se stavlja na teret počinio nad četrnaestogodišnjom devojčicom, u periodu od sredine septembra do 27. decembra prošle godine, kad je uhapšen. Ističe se da je koristio emotivnu i telesnu nezrelost deteta, kao i poverenje i dugogodišnje poznanstvo sa njenom porodicom, ali i činjenicu da je devojčica bila zaljubljena u njegovog sina.

"Vozeći je često vikendom kod bake, dok su bili sami u autu, okrivljeni je ljubio, pipkao po grudima i genitalijama, sa izgovorom da prethodno mora da bude sa njim kako bi joj pokazao na koji način će da pridobije ljubav njegovog sina", navodi se u optužnici.

Nadalje piše da je jednom odveo u svoj stan. Tu se skinuo u donji veš, zagrlio je, počeo da je ljubi, uzeo u naručje i odneo do spavaće sobe. Okrenuo ju je da leži na stomaku i zatim legao preko nje.

"Kad oštećena nije mogla da diše, rekao joj je da mora da se opusti, da to ne boli, da su sve njene drugarice izgubile nevinost i da mora i ona", navodi se u optužnici.  Nakon toga je ustao, obukao se i odvezao je kod bake.

Nekoliko dana kasnije, otišao je po devojčicu kod njene majke, da bi je odvezao kod bake, a baku je pozvao i kazao da će nju i njegovu ćerku voditi u bioskop i da će zatim ona ostati da spava kod njih.

"Odvezao je u stan i na njegovo insistiranje devojčica ga je ljubila u polni organ", tvrdi se u optužnici. Kad je izašla iz kupatila pitao je: "Da li hoćeš da ga primiš", na šta je oštećena pristala.

Devojčica je, međutim, počela da vrišti od bola, a on je govorio: "Baš si pi... jer nisi hrabra". Kazao je i da treba da je bude sramota, jer je još uvek nevina. Odustao je kad se devojčica pobunila, jer je trpela veliki bol.

Pod istim izgovorom kod bake, devojčicu je, navodi se, ponovo doveo u stan 27. decembra prošle godine. Međutim, na vrata mu je ubrzo zakucala policija.

U medijima je objavljeno da su došli pošto je Centar za socijalni rad iz Lazarevca prijavio da jedna devojčica već duže vreme posećuje starijeg muškarca.

Komšije Miodraga Đorđevića u zgradi u Ulici Kralja Petra Prvog, šokirane su činjenicom da je on optužen za obljubu devojčice! Ističu da su je često viđali da dolazi kod njega u stan, ali su mislili da mu je to ćerka.

On je, saznajemo bio zaposlen u Rudarskom basenu "Kolubara", a bavio se i preprodajom automobila.

"Poznato nam je da je sa bivšom suprugom u veoma lošim odnosima", kažu komšije. Zbog toga su počele da kolaju priče da mu je, navodno, ona sve ovo zamesila. Nismo ni pomišljali da je spreman na tako monstruozno delo.

U Junkovcu, odakle je Đorđević rodom, takođe su nemalo bili iznenađeni kad su saznali za kakvo delo je optužen. Posle razvoda, vele, iznajmio je stan u Lazarevcu, u rodno selo retko je dolazio.

"Priča se da je pojedinim starijim komšinicama u Junkovcu anonimno telefonirao, pričao im razne gadosti", kaže sredovečni seljanin. Međutim, one su mu prepoznale glas. Ako se na sudu potvrdi da je tačno to za šta je optužen, za takvo čudovište ne postoji odgovarajuća kazna.

Izvor: Novosti

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

xx

01.04.2016 08:16

Na lomacu pa spalit ga ziva

ODGOVORITE
Name

Presumpcija nevinosti

01.04.2016 08:58

Stičem utisak da je djevojčici 6 godina, kako je voza neki čiko, npr. "otišao je po devojčicu kod njene majke, da bi je odvezao kod bake, a baku je pozvao i kazao da će nju i njegovu ćerku voditi u bioskop i da će zatim ona ostati da spava kod njih", a pri tome nema ni njegove kćerke u kolima kad ide kod djevojčicine majke." I "Ističu da su je često viđali da dolazi kod njega u stan, ali su mislili da mu je to ćerka." Ko je tu koga dovodio?

ODGOVORITE
Name

...

01.04.2016 13:29

Jbg mislim ko i ti,al ga ne opravdavam ni najmanje

Name

Patriota

01.04.2016 10:11

Ja bi to po kratkon postupku vratit smrtnu kaznu pod hitno

ODGOVORITE
Name

damir

01.04.2016 11:05

Ubiti govno odmah

ODGOVORITE
Name

OO7

01.04.2016 14:54

Stroga robija.Ali mi nije jasno.što je sama dolazila kod njega.

ODGOVORITE