Шешељ: Трибунал ми није ни до кољена

Хрватски портали данас су подсетили на све што је лидер радикала Војислав Шешељ говорио у Хашком трибуналу, па чак и на псовке које је упућивао судијама.

Србија 01.04.2016 | 07:00
Шешељ: Трибунал ми није ни до кољена

Тако један од најчитанијих портала Нет.хр закључује да су се током 13 година суђења судије и остали учесници процеса наслушали "увредљивих и дегутантних Шешељевих изјава у којима их је омаловажавао" и окарактерисао као "глупане којима је он надмоћан" а подсећају и да се често на ружан начин обраћао сведоцима.

“Господине Најс што нисте ви то прочитали, ви лепше читате. На крају сам рекао: ‘Ви сви припадници секретаријата Хашког трибунала можете само да прихватите да ми попушите к….

Моји прави саветници нису моји браниоци и зато не морају да испуњавају правилничке услове који су предвиђени за браниоце.

Они само морају да испуние оне услове које им ја пропишем, а ви само даље ометајте припрему моје обране па ћете на крају морати појести сва говна која сте изасрали.

Ј…. вам мајку свима...”, подсетио је портал на једну од најконтроверзнијих Шешељових изјава које је он прочитао у судници.