Šešelj: Tribunal mi nije ni do koljena

Hrvatski portali danas su podsetili na sve što je lider radikala Vojislav Šešelj govorio u Haškom tribunalu, pa čak i na psovke koje je upućivao sudijama.

Srbija 01.04.2016 | 07:00
Šešelj: Tribunal mi nije ni do koljena

Tako jedan od najčitanijih portala Net.hr zaključuje da su se tokom 13 godina suđenja sudije i ostali učesnici procesa naslušali "uvredljivih i degutantnih Šešeljevih izjava u kojima ih je omalovažavao" i okarakterisao kao "glupane kojima je on nadmoćan" a podsećaju i da se često na ružan način obraćao svedocima.

“Gospodine Najs što niste vi to pročitali, vi lepše čitate. Na kraju sam rekao: ‘Vi svi pripadnici sekretarijata Haškog tribunala možete samo da prihvatite da mi popušite k….

Moji pravi savetnici nisu moji branioci i zato ne moraju da ispunjavaju pravilničke uslove koji su predviđeni za branioce.

Oni samo moraju da ispunie one uslove koje im ja propišem, a vi samo dalje ometajte pripremu moje obrane pa ćete na kraju morati pojesti sva govna koja ste izasrali.

J…. vam majku svima...”, podsetio je portal na jednu od najkontroverznijih Šešeljovih izjava koje je on pročitao u sudnici.

Izvor: Kurir

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Sinny Boy

01.04.2016 08:54

Zbog tih uvreda je odležao 12 godina.

ODGOVORITE
Name

Djuro Hercegovac

01.04.2016 09:25

Zar Hrvati mogu bilo kome da bilo sta govore.Narod genocida i zločina pokušava stalno da se iskupi lajanjem na sve druge a svoje zlocine ni ne spominju.Nekad je to i uspešno ali nije svijet bas sav izlapio kako to misle hrvati.

ODGOVORITE
Name

vv

01.04.2016 09:37

Dodje vrijeme da sva g..vna pojedu, pa sad lapci lapci druzino fino lepo otmeno. Razbucao ih je kao krmaca masnu krpu.

ODGOVORITE
Name

Daidza

01.04.2016 15:10

Seselj je poznat po svojoj kulturi jos iz studentskih dana kada je dosao kod Tita da mu cestita na odlicno zavrsenim studijama i kad mu je Tito cestitao ovaj je odgovorio "Hvala bravaru" i zato je dobio 3 mjeseca zatvora mislim.

ODGOVORITE
Name

RADA

02.04.2016 15:33

Zašto je on toliko vazan da zauzima skoro sve stranice novina.Po meni uopste nebitna ličnost. Posvetimo se ekonomiji i svako svojim problemima.

ODGOVORITE