Играчи Звезде састанчили 45 минута послије пораза!

Кошаркаши Црвене звезде одржали су тимски састанак који је трајао више од 45 минута после пораза од Дарушафаке у Комбанк арени.

Кошарка 01.04.2016 | 12:20
Играчи Звезде састанчили 45 минута послије пораза!

Звезда је поражена од Дарушафаке 80:61 пред 18.000 навијача нашој највећој хали, у мечу 13. кола групе Е Топ 16 фазе Евролиге.

Српски и регионални шампион тако је пропустио прилику да се коло пре краја пласира у Топ 8 фазу Евролиге, а нову прилику за историјски успех имаће против Цедевите у Загребу наредног петка.

После неочекиваног неуспеха играчи су се дуго задржали у свлачионици како би одржали састанак, на којем, према речима Василија Мицића није било никога осим њих. Тренер Дејан Радоњић кратко је прокоментарисао пораз од турске екипе, док су играчи разговарали о веома лошој партији.

Мицић је потврдио и да председник клуба Небојша Човић није силазио у свлачионицу.

Осим плејмејкера, једино је Марко Симоновић дао изјаву новинарима, док су остали напустили Комбанк арену.

Више од 60 минута новинари су чекали изјаве кошаркаша Звезде после пораза од Дарушафаке, док су у међувремену ка излазу прошли и играчи Дарушафаке и судије.

Кад је тренер црвено-белих Дејан Радоњић отишао на конференцију за новинаре, кроз врата ка службеном делу прошао је и председник клуба Небојша Човић. Играчи су у међувремену разговарали и кренули кућама тек после 23 часа...

Након најдужег овосезонског састанка после утакмице, кошаркаши су изашли у групи, а пред камере и диктафоне стали су Марко Симоновић и Василије Мицић.

"Ми ,играчи остали смо мало дуже остали, Дејо се обратио после кратко и ми смо после тога остали сами у свлачионици. Тужни смо, наравно, али свесни смо да можемо да победимо у Загребу и да идемо на победу".

На питање да ли је и председник клуба улазио у свлачионицу, Симоновић је изненађено одговорио да није ни знао да је Човић долазио у тај део хале после меча.

"Искрено, нисам га ни видео. Где је ушао? У нашу свлачионицу није нико улазио", рекао је Симоновић, па без потпитања додао:

"Људи, нема шта, не треба сад да бијемо главу. Имамо супер резултат, идемо даље. Надам се да ћемо проћи и да ћемо добити. Видећемо".

Шта је Радоњић рекао екипи?

"Рекао је да смо били у грчу, да нисмо играли како знамо, али да и он верује да можемо да ово изнесемо. Сви смо заједно у томе и верујемо. Није ово прича за вас, али стварно верујемо. Надам се и да ће и навијачи наћи пут да дођу у Загреб и да нас бодре, феноменални су, заиста", рекао је Симоновић.

'Црвено-бели' сада имају седам победа и шест пораза, а даље могу и у случају да првопласирани Фенербахче у петак савлада Анадолу Ефес код куће.

Коментари / 0

Оставите коментар