Igrači Zvezde sastančili 45 minuta poslije poraza!

Košarkaši Crvene zvezde održali su timski sastanak koji je trajao više od 45 minuta posle poraza od Darušafake u Kombank areni.

Košarka 01.04.2016 | 12:20
Igrači Zvezde sastančili 45 minuta poslije poraza!

Zvezda je poražena od Darušafake 80:61 pred 18.000 navijača našoj najvećoj hali, u meču 13. kola grupe E Top 16 faze Evrolige.

Srpski i regionalni šampion tako je propustio priliku da se kolo pre kraja plasira u Top 8 fazu Evrolige, a novu priliku za istorijski uspeh imaće protiv Cedevite u Zagrebu narednog petka.

Posle neočekivanog neuspeha igrači su se dugo zadržali u svlačionici kako bi održali sastanak, na kojem, prema rečima Vasilija Micića nije bilo nikoga osim njih. Trener Dejan Radonjić kratko je prokomentarisao poraz od turske ekipe, dok su igrači razgovarali o veoma lošoj partiji.

Micić je potvrdio i da predsednik kluba Nebojša Čović nije silazio u svlačionicu.

Osim plejmejkera, jedino je Marko Simonović dao izjavu novinarima, dok su ostali napustili Kombank arenu.

Više od 60 minuta novinari su čekali izjave košarkaša Zvezde posle poraza od Darušafake, dok su u međuvremenu ka izlazu prošli i igrači Darušafake i sudije.

Kad je trener crveno-belih Dejan Radonjić otišao na konferenciju za novinare, kroz vrata ka službenom delu prošao je i predsednik kluba Nebojša Čović. Igrači su u međuvremenu razgovarali i krenuli kućama tek posle 23 časa...

Nakon najdužeg ovosezonskog sastanka posle utakmice, košarkaši su izašli u grupi, a pred kamere i diktafone stali su Marko Simonović i Vasilije Micić.

"Mi ,igrači ostali smo malo duže ostali, Dejo se obratio posle kratko i mi smo posle toga ostali sami u svlačionici. Tužni smo, naravno, ali svesni smo da možemo da pobedimo u Zagrebu i da idemo na pobedu".

Na pitanje da li je i predsednik kluba ulazio u svlačionicu, Simonović je iznenađeno odgovorio da nije ni znao da je Čović dolazio u taj deo hale posle meča.

"Iskreno, nisam ga ni video. Gde je ušao? U našu svlačionicu nije niko ulazio", rekao je Simonović, pa bez potpitanja dodao:

"Ljudi, nema šta, ne treba sad da bijemo glavu. Imamo super rezultat, idemo dalje. Nadam se da ćemo proći i da ćemo dobiti. Videćemo".

Šta je Radonjić rekao ekipi?

"Rekao je da smo bili u grču, da nismo igrali kako znamo, ali da i on veruje da možemo da ovo iznesemo. Svi smo zajedno u tome i verujemo. Nije ovo priča za vas, ali stvarno verujemo. Nadam se i da će i navijači naći put da dođu u Zagreb i da nas bodre, fenomenalni su, zaista", rekao je Simonović.

'Crveno-beli' sada imaju sedam pobeda i šest poraza, a dalje mogu i u slučaju da prvoplasirani Fenerbahče u petak savlada Anadolu Efes kod kuće.

Komentari / 0

Ostavite komentar