Венецуела: Протест се претворио у крвопролиће

Цела драма у Сан Кристобалу почела је када је за време протеста маскирани разбојник отерао возача из аутобуса и сео за волан.

Свијет 30.03.2016 | 22:55
Венецуела: Протест се претворио у крвопролиће

Обични протести против поскупљења јавног превоза у Сан Кристобалу у Венецуели претворили су се у прави улични рат пошто је један демонстрант отео аутобус и њиме прегазио полицајце.

Полиција је неколико сати после инцидента објавила застрашујућу вест да су животе изгубили полицајац Ото Маркез (25) и његова колегиница Никол Перез (21). Ухапшен је Хосе Грегорио Сулбаран (22), студент прве године агрономије.

На жалост, могуће је да Ото и Никол неће бити једине жртве дивљања будући да се још четворица полицајаца у болници бори за живот.

Цела драма у Сан Кристобалу почела је када је за време протеста маскирани разбојник отерао возача из аутобуса и сео за волан. Полиција је направила кордон, ваљда мислећи да ће лудак стати, али нажалост, гадно су се преварили. Манијак је нагазио на папучицу гаса и хладнокрвно прешао преко полицијаца и одмах потом побегао.

Цели инцидент су забележили бројни фоторепортери који су пратили протесте.

Нешто касније, полиција је на другом крају града пронашла напуштени аутобус, а током потраге за киривцем приведено је 30-так људи.

Извор: Јутарњи.хр

Коментари / 0

Оставите коментар