Venecuela: Protest se pretvorio u krvoproliće

Cela drama u San Kristobalu počela je kada je za vreme protesta maskirani razbojnik oterao vozača iz autobusa i seo za volan.

Svijet 30.03.2016 | 22:55
Venecuela: Protest se pretvorio u krvoproliće

Obični protesti protiv poskupljenja javnog prevoza u San Kristobalu u Venecueli pretvorili su se u pravi ulični rat pošto je jedan demonstrant oteo autobus i njime pregazio policajce.

Policija je nekoliko sati posle incidenta objavila zastrašujuću vest da su živote izgubili policajac Oto Markez (25) i njegova koleginica Nikol Perez (21). Uhapšen je Hose Gregorio Sulbaran (22), student prve godine agronomije.

Na žalost, moguće je da Oto i Nikol neće biti jedine žrtve divljanja budući da se još četvorica policajaca u bolnici bori za život.

Cela drama u San Kristobalu počela je kada je za vreme protesta maskirani razbojnik oterao vozača iz autobusa i seo za volan. Policija je napravila kordon, valjda misleći da će ludak stati, ali nažalost, gadno su se prevarili. Manijak je nagazio na papučicu gasa i hladnokrvno prešao preko policijaca i odmah potom pobegao.

Celi incident su zabeležili brojni fotoreporteri koji su pratili proteste.

Nešto kasnije, policija je na drugom kraju grada pronašla napušteni autobus, a tokom potrage za kirivcem privedeno je 30-tak ljudi.

Izvor: Jutarnji.hr

Komentari / 0

Ostavite komentar