Радуљица добио лекцију у грчком затвору!

"Од ових момака се може много научити", поручио је српски репрезентативац током посете кошаркаша Панатинаикоса затвору за малолетнике.

Кошарка 01.04.2016 | 21:00
Радуљица добио лекцију у грчком затвору!

Некада је легендарни Џони Кеш имао обичај да обилази затворе и свира затвореницима, а сличну акцију у Грчкој организовао је и КК Панатинаикос, чији су првотимци данас посетили локални затвор за малолетнике.

Без тренера Александра Ђорђевића, али са српским репрезентативцем Мирославом Радуљицом у првим редовима, првотимци Зелених су се забавили са момцима који своје дане проводе иза решетака.

Бацали су на кош, дружили се и покушали да едукују момке да им се у будућности не понове слични испади када се врате на слободу.
„Кошарка је свима нама много дала и сада је ред да ми друштву узвратимо на сличан начин. Желимо да помогнемо овим момцима да све будуће лепе моменте не доживе на оваквим местима. Хоћемо да им пружимо маду да још могу да ураде нешто корисно за себе када једног дана изађу одавде“, истакао је Радуљица.

Српски репрезентативац каже да је ова посета занимљиво искуство.
„Свако заслужује другу прилику, нико не сме да буде жигосан због нечега што је раније урадио. Као играчи срећни смо што се бавимо кошарком, а када смо ван терена и имамо контакт са овим момцима можемо да стекнемо увид у реалност и све што се догађа око нас. Од ових момака се може много научити“, закључио је Мирослав Радуљица.

Коментари / 0

Оставите коментар