Raduljica dobio lekciju u grčkom zatvoru!

"Od ovih momaka se može mnogo naučiti", poručio je srpski reprezentativac tokom posete košarkaša Panatinaikosa zatvoru za maloletnike.

Košarka 01.04.2016 | 21:00
Raduljica dobio lekciju u grčkom zatvoru!

Nekada je legendarni Džoni Keš imao običaj da obilazi zatvore i svira zatvorenicima, a sličnu akciju u Grčkoj organizovao je i KK Panatinaikos, čiji su prvotimci danas posetili lokalni zatvor za maloletnike.

Bez trenera Aleksandra Đorđevića, ali sa srpskim reprezentativcem Miroslavom Raduljicom u prvim redovima, prvotimci Zelenih su se zabavili sa momcima koji svoje dane provode iza rešetaka.

Bacali su na koš, družili se i pokušali da edukuju momke da im se u budućnosti ne ponove slični ispadi kada se vrate na slobodu.
„Košarka je svima nama mnogo dala i sada je red da mi društvu uzvratimo na sličan način. Želimo da pomognemo ovim momcima da sve buduće lepe momente ne dožive na ovakvim mestima. Hoćemo da im pružimo madu da još mogu da urade nešto korisno za sebe kada jednog dana izađu odavde“, istakao je Raduljica.

Srpski reprezentativac kaže da je ova poseta zanimljivo iskustvo.
„Svako zaslužuje drugu priliku, niko ne sme da bude žigosan zbog nečega što je ranije uradio. Kao igrači srećni smo što se bavimo košarkom, a kada smo van terena i imamo kontakt sa ovim momcima možemo da steknemo uvid u realnost i sve što se događa oko nas. Od ovih momaka se može mnogo naučiti“, zaključio je Miroslav Raduljica.

Komentari / 0

Ostavite komentar