Погледајте "Дневник 2": Мектић тражи смјену Независног одбора

Пред Судом БиХ почело суђење Фахрудину Радончићу и још троје оптужених за ометање рада правосуђа. Радончић оптужио "појединца" из Тужилаштва БиХ да стоји иза свега, али није открио о коме је ријеч.

Република Српска 30.03.2016 | 22:58
Погледајте "Дневник 2": Мектић тражи смјену Независног одбора

Министар безбједности БиХ Драган Мектић тражи смјену Независног одбора који је данас одбио његов захтјев за смјену директора Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ Мирсада Вилића, због прошлогодишњег напада на премијера Србије Александра Вучића у Сребреници. "Независни одбор крши законе и Парламентарна скупштина БиХ треба да смијени овај и именује нови независни одбор“, поручио је Мектић.

Пореска управа Републике Српске блокирала је јутрос рачун града Бијељине због 260.000 марака дуга за порезе и доприносе. Градоначелник Бијељине најављује измирење дуга, али тврди да је у овај случај политика умијешала прсте.

Због наплате солидарног пореза, предсједник Удружења ''Савјест'' из Бањалуке Саво Бојић тужио је Владу Републике Српске: Тужба је пред Окружним судом.

Након што је бивши министар индустрије Жељко Ковачевић именован за генералног директора „Електропривреде Републике Српске“, опозиција негодује, подсјећајући на губитке које је Ковачевић оставио у „Електрокрајини“ и на лоше резултате у министарског мандату.

Бањалука: Професор средње Медицинске школе за казну шиша ученике, вјероучитељ у Трну тражи од основаца да му љубе руку.

Бањалука добила своје прве “куке доброте” за помоћ најугроженијим грађанима

Погледајте "Дневник 2" БН ТВ:

 

БН ТВ

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

вријеме курве, фукаре и будале

30.03.2016 15:23

Ученици, избаците га кроз прозор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

30.03.2016 15:55

А и ти Мектицу чим нешто не иде по твоме одма тразис смјену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОО/

30.03.2016 16:10

Мектићу,шта си год тражио,ниси добио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

постен

30.03.2016 17:29

Мектицу а ста би са тим твојим силним хапсењима велики главоња?Ја невидје ни једног осим Фахре ал ни њега ниси ти процесурирао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сноуден

30.03.2016 18:29

Мектицу ,проблем је у БиХ ,правосудју ,хапси судије и тузиоце ако хоцес несто да направис од дрзаве БиХ и боље градјанима они су окосница свега.

ОДГОВОРИТЕ