Pogledajte "Dnevnik 2": Mektić traži smjenu Nezavisnog odbora

Pred Sudom BiH počelo suđenje Fahrudinu Radončiću i još troje optuženih za ometanje rada pravosuđa. Radončić optužio "pojedinca" iz Tužilaštva BiH da stoji iza svega, ali nije otkrio o kome je riječ.

Republika Srpska 30.03.2016 | 22:58
Pogledajte "Dnevnik 2": Mektić traži smjenu Nezavisnog odbora

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić traži smjenu Nezavisnog odbora koji je danas odbio njegov zahtjev za smjenu direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Mirsada Vilića, zbog prošlogodišnjeg napada na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici. "Nezavisni odbor krši zakone i Parlamentarna skupština BiH treba da smijeni ovaj i imenuje novi nezavisni odbor“, poručio je Mektić.

Poreska uprava Republike Srpske blokirala je jutros račun grada Bijeljine zbog 260.000 maraka duga za poreze i doprinose. Gradonačelnik Bijeljine najavljuje izmirenje duga, ali tvrdi da je u ovaj slučaj politika umiješala prste.

Zbog naplate solidarnog poreza, predsjednik Udruženja ''Savjest'' iz Banjaluke Savo Bojić tužio je Vladu Republike Srpske: Tužba je pred Okružnim sudom.

Nakon što je bivši ministar industrije Željko Kovačević imenovan za generalnog direktora „Elektroprivrede Republike Srpske“, opozicija negoduje, podsjećajući na gubitke koje je Kovačević ostavio u „Elektrokrajini“ i na loše rezultate u ministarskog mandatu.

Banjaluka: Profesor srednje Medicinske škole za kaznu šiša učenike, vjeroučitelj u Trnu traži od osnovaca da mu ljube ruku.

Banjaluka dobila svoje prve “kuke dobrote” za pomoć najugroženijim građanima

Pogledajte "Dnevnik 2" BN TV:

 

BN TV

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

vrijeme kurve, fukare i budale

30.03.2016 15:23

Učenici, izbacite ga kroz prozor.

ODGOVORITE
Name

BL

30.03.2016 15:55

A i ti Mekticu čim nešto ne ide po tvome odma trazis smjenu.

ODGOVORITE
Name

OO/

30.03.2016 16:10

Mektiću,šta si god tražio,nisi dobio.

ODGOVORITE
Name

posten

30.03.2016 17:29

Mekticu a sta bi sa tim tvojim silnim hapsenjima veliki glavonja?Ja nevidje ni jednog osim Fahre al ni njega nisi ti procesurirao.

ODGOVORITE
Name

snouden

30.03.2016 18:29

Mekticu ,problem je u BiH ,pravosudju ,hapsi sudije i tuzioce ako hoces nesto da napravis od drzave BiH i bolje gradjanima oni su okosnica svega.

ODGOVORITE