Овако су се вољели Дубравка и Маринко

Љубав Дубравке Мијатовић и Маринка Маџгаља била је необична и у почетку тајна због лошег искуства из глумчеве претходне везе.

Србија 30.03.2016 | 07:10
Овако су се вољели Дубравка и Маринко

Глумачки пар започео је везу 2007. године и у почетку није било све мед и млеко због честих расправкиа. Маринкова породица у старту није прихватала нову снају због разлике у годинама, јер је Дубравка била 10 година старија од глумца. Такође је иза себе имала пропали брак.

Упркос томе, њих двоје су се много волели и уживали су у сваком моменту. Нису се раздвајали једно од другог. Након годину и по дана везе, Маринко ју је запросио у тајности и везу су крунисали браком. Брак је трајао 7 година, након чега су се споразумно развели, а зејдно су добили девојчицу.

Била је то једна од љубави која је била толико јака да је морала да пропадне, али, када су људи нормални онда, како је Маринко изјавио "не мора да буде трауматично искуство”.

Када је сазнао за болест, није желео истог момента да каже својој бившој жени, чекао је погодан тренутак. Била је уз њега и када му је било најтеже, посећивала га је у болници и држала за руку. Бивша Маџгаљева супруга, с којом има ћерку Сару (7), тешко је поднела Маринкову смрт. Она није имала снаге да приђе гробници, већ је све време стајала са стране. Све време јецала, а тешиле су је Мина Лазаревић и још једна другарица.

Маринко Маџгаљ је преминуо у 37. години, од рака панкреаса, а цео Атеље 212 јецао је и опростио се од "вечитог дечака" који је имао још много тога да каже.

(ЕПК/На длану)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

дон Кихот

30.03.2016 09:54

Нека му је вјечна слава, Бог душу да му прости и лака му земља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тамара

31.03.2016 11:36

поцивај у миру глумцино

ОДГОВОРИТЕ