Ovako su se voljeli Dubravka i Marinko

Ljubav Dubravke Mijatović i Marinka Madžgalja bila je neobična i u početku tajna zbog lošeg iskustva iz glumčeve prethodne veze.

Srbija 30.03.2016 | 07:10
Ovako su se voljeli Dubravka i Marinko

Glumački par započeo je vezu 2007. godine i u početku nije bilo sve med i mleko zbog čestih raspravkia. Marinkova porodica u startu nije prihvatala novu snaju zbog razlike u godinama, jer je Dubravka bila 10 godina starija od glumca. Takođe je iza sebe imala propali brak.

Uprkos tome, njih dvoje su se mnogo voleli i uživali su u svakom momentu. Nisu se razdvajali jedno od drugog. Nakon godinu i po dana veze, Marinko ju je zaprosio u tajnosti i vezu su krunisali brakom. Brak je trajao 7 godina, nakon čega su se sporazumno razveli, a zejdno su dobili devojčicu.

Bila je to jedna od ljubavi koja je bila toliko jaka da je morala da propadne, ali, kada su ljudi normalni onda, kako je Marinko izjavio "ne mora da bude traumatično iskustvo”.

Kada je saznao za bolest, nije želeo istog momenta da kaže svojoj bivšoj ženi, čekao je pogodan trenutak. Bila je uz njega i kada mu je bilo najteže, posećivala ga je u bolnici i držala za ruku. Bivša Madžgaljeva supruga, s kojom ima ćerku Saru (7), teško je podnela Marinkovu smrt. Ona nije imala snage da priđe grobnici, već je sve vreme stajala sa strane. Sve vreme jecala, a tešile su je Mina Lazarević i još jedna drugarica.

Marinko Madžgalj je preminuo u 37. godini, od raka pankreasa, a ceo Atelje 212 jecao je i oprostio se od "večitog dečaka" koji je imao još mnogo toga da kaže.

(EPK/Na dlanu)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

don Kihot

30.03.2016 11:54

Neka mu je vječna slava, Bog dušu da mu prosti i laka mu zemlja.

ODGOVORITE
Name

tamara

31.03.2016 13:36

pocivaj u miru glumcino

ODGOVORITE