Србија побиједила Естонију голом Коларова из слободњака!

Репрезентација Србије победила је селекцију Естоније у пријатељском мечу у Талину – 0:1 (0:0).

Фудбал 29.03.2016 | 20:15
Србија побиједила Естонију голом Коларова из слободњака!

Једини погодак, на стадиону 'Ле Кок' пред 2.858 гледалаца, виђен је у 81. минуту, када је Александар Коларов сјајно извео слободан ударац са тридесет метара и послао лопту у горњи леви угао гола домаћина.

Међутим, тим Радована Ћурчића још једном није одиграо ни близу нивоа који је потребан за пласман на једно од два велика такмичења, иако је имао иницијативу и више шутева од ривала током сусрета.

'Орлови' су тако прекинули серију од три везана пораза, забележивши први тријумф од дуела са Албанијом у Елбасану октобра прошле године.

Поново остаје нејасно, као што је био случај и у дуелу са Пољском прошле среде, зашто су стрелац Коларов (одиграо цео меч) и Немања Матић (замењен у 64. минуту) почели сусрет и одиграли његов већи део – када због суспензије немају право наступа у првим колима наредних квалификација.

Такође, напад нашег тима још једном је предводио само један нападач, а овога пута је то био центарфор Њукасла Александар Митровић.

До старта борби за Светско првенство у Русији, Србија ће одиграти још један пријатељски сусрет – управо са домаћином наредног Мундијала петог јуна у Београду.

Званичан пут ка Русији наша селекција започеће дуелом са Ирском петог септембра, такође у главном граду наше земље.

Коментари / 0

Оставите коментар