Srbija pobijedila Estoniju golom Kolarova iz slobodnjaka!

Reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Estonije u prijateljskom meču u Talinu – 0:1 (0:0).

Fudbal 29.03.2016 | 20:15
Srbija pobijedila Estoniju golom Kolarova iz slobodnjaka!

Jedini pogodak, na stadionu 'Le Kok' pred 2.858 gledalaca, viđen je u 81. minutu, kada je Aleksandar Kolarov sjajno izveo slobodan udarac sa trideset metara i poslao loptu u gornji levi ugao gola domaćina.

Međutim, tim Radovana Ćurčića još jednom nije odigrao ni blizu nivoa koji je potreban za plasman na jedno od dva velika takmičenja, iako je imao inicijativu i više šuteva od rivala tokom susreta.

'Orlovi' su tako prekinuli seriju od tri vezana poraza, zabeleživši prvi trijumf od duela sa Albanijom u Elbasanu oktobra prošle godine.

Ponovo ostaje nejasno, kao što je bio slučaj i u duelu sa Poljskom prošle srede, zašto su strelac Kolarov (odigrao ceo meč) i Nemanja Matić (zamenjen u 64. minutu) počeli susret i odigrali njegov veći deo – kada zbog suspenzije nemaju pravo nastupa u prvim kolima narednih kvalifikacija.

Takođe, napad našeg tima još jednom je predvodio samo jedan napadač, a ovoga puta je to bio centarfor Njukasla Aleksandar Mitrović.

Do starta borbi za Svetsko prvenstvo u Rusiji, Srbija će odigrati još jedan prijateljski susret – upravo sa domaćinom narednog Mundijala petog juna u Beogradu.

Zvaničan put ka Rusiji naša selekcija započeće duelom sa Irskom petog septembra, takođe u glavnom gradu naše zemlje.

Komentari / 0

Ostavite komentar