Радомир Почуча пуштен из притвора

Радомир Почуча, добровољац у украјинском рату пуштен је данас из Централног затвора, потврђено је из Управе за извршење кривичних санкција Министарства правде Србије.

Србија 29.03.2016 | 18:43
Радомир Почуча пуштен из притвора

Њему је укинут притвор, а према првим информацијама, мера која му је одређена је обавезно пријављивање полицијској станици.

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић раније је потврдио да је некадашњи портпарол Противтерористичке јединице МУП-а Србије Радомир Почуча приведен.

"Почуча је приведен тужилаштву и даље је његов случај у њиховим рукама", рекао је Стефановић новинарима у Београду.

Бивши телевизијски водитељ и портпарол Противтерористичке јединице МУП-а Србије Радомир Почуча, боравио је једно време на ратишту у Украјини и за њим је била расписана потерница Вишег суда у Београду 27. новембра 2014. због избегавања да се појави на суђењу које се против њега води због оптужби да је угрозио безбедност "Жена у црном".

Почуча је претње упутио преко Фејсбука, а путем исте друштвене мреже поручивао је и премијеру Александру Вучићу, када је написао "да ће проћи као Чаушеску", бивши председник Румуније, који је стрељан.

Извор ЕПК

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ОО7

29.03.2016 17:10

Новинари,прво скочите па реците хоп,само пумпате народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

29.03.2016 21:31

Па није Почуча убио Чаушескуа. Нити га је убио неко у сачекуши. Зна се шта је било у Румунији. Не искључујем да се неће исто десити на простору бивше Југославије. У којој ће републици првој пукнути, чуће се. Не треба гатати али да ће пући, пући ће. Живи били па видјели. Не може се до вијека пљачкати и отимати. Једном се додје до зида.

ОДГОВОРИТЕ