Radomir Počuča pušten iz pritvora

Radomir Počuča, dobrovoljac u ukrajinskom ratu pušten je danas iz Centralnog zatvora, potvrđeno je iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde Srbije.

Srbija 29.03.2016 | 18:43
Radomir Počuča pušten iz pritvora

Njemu je ukinut pritvor, a prema prvim informacijama, mera koja mu je određena je obavezno prijavljivanje policijskoj stanici.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović ranije je potvrdio da je nekadašnji portparol Protivterorističke jedinice MUP-a Srbije Radomir Počuča priveden.

"Počuča je priveden tužilaštvu i dalje je njegov slučaj u njihovim rukama", rekao je Stefanović novinarima u Beogradu.

Bivši televizijski voditelj i portparol Protivterorističke jedinice MUP-a Srbije Radomir Počuča, boravio je jedno vreme na ratištu u Ukrajini i za njim je bila raspisana poternica Višeg suda u Beogradu 27. novembra 2014. zbog izbegavanja da se pojavi na suđenju koje se protiv njega vodi zbog optužbi da je ugrozio bezbednost "Žena u crnom".

Počuča je pretnje uputio preko Fejsbuka, a putem iste društvene mreže poručivao je i premijeru Aleksandru Vučiću, kada je napisao "da će proći kao Čaušesku", bivši predsednik Rumunije, koji je streljan.

Izvor EPK

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

OO7

29.03.2016 17:10

Novinari,prvo skočite pa recite hop,samo pumpate narod.

ODGOVORITE
Name

Hm

29.03.2016 21:31

Pa nije Počuča ubio Čaušeskua. Niti ga je ubio neko u sačekuši. Zna se šta je bilo u Rumuniji. Ne isključujem da se neće isto desiti na prostoru bivše Jugoslavije. U kojoj će republici prvoj puknuti, čuće se. Ne treba gatati ali da će pući, pući će. Živi bili pa vidjeli. Ne može se do vijeka pljačkati i otimati. Jednom se dodje do zida.

ODGOVORITE