Кузњецова: Навијачи, извините, али ово је мој посао!

Руска тенисерка Светлана Кузњецова била је одушевљена после победе над Сереном Вилијамс (6:7, 6:1, 6:2) у четвртом колу турнира у Мајамију. Серена прекинула конференцију: Увек против мене... Серена Вилијамс позната је као “добар губитник“, поготово у последњих неколико година.

Тенис 29.03.2016 | 17:40
Кузњецова: Навијачи, извините, али ово је мој посао!

“Извињавам се навијачима, знам да су разочарани што је Серена изгубила, али вратиће се она овде. Задовољна сам како сам играла – покушавала сам да држим ниво током целог меча, да вратим што је могуће више лоптица. Мислим да сам то добро радила, а и сервис ме је служио“, рекла је Кузњецова.

“Ово је моја професија – играм тенис и морам да радим свој посао на терену. Била сам само фокусирана на своју игру и да дам свој максимум“, додала је Рускиња,.

Кузњецова, која је освојила турнир 2006. године, у следећем колу играће са Јекатерином Макаровом, која је у два сета добила Свитолину.

“Престара сам, та титула била је пре десет година! Много сам пута била на овом терену, волим га, као и навијаче овде“, закључила је 30-годишња Кузњецова.

Серена прекинула конференцију: Увек против мене... Серена Вилијамс позната је као “добар губитник“, поготово у последњих неколико година.

Међутим, пораз од Светлане Кузњецове на турниру у Мајамију (6:7, 6:1, 6:2) изгледа да јој је тешко пао, пошто је конференцију за новинаре прекинула после нешто мање од три минута.

“Дала сам све од себе, не могу да добијем сваки меч. Неке играчице изађу на терен и против мене играју као никада раније у животу – морам да будем на 300% сваког дана“, рекла је Серена, помало и некоректно, поготово с обзиром на то да је Кузњецова ипак двострука Грен слем шампионка и некадашња друга играчица планете.

“Физички сам у реду, не знам, можда се нисам довољно добро кретала, можда је то један од разлога пораза“.

Серена је и даље прва на свету, али није освојила титулу од Синсинатија прошле године.

Коментари / 0

Оставите коментар