Kuznjecova: Navijači, izvinite, ali ovo je moj posao!

Ruska teniserka Svetlana Kuznjecova bila je oduševljena posle pobede nad Serenom Vilijams (6:7, 6:1, 6:2) u četvrtom kolu turnira u Majamiju. Serena prekinula konferenciju: Uvek protiv mene... Serena Vilijams poznata je kao “dobar gubitnik“, pogotovo u poslednjih nekoliko godina.

Tenis 29.03.2016 | 17:40
Kuznjecova: Navijači, izvinite, ali ovo je moj posao!

“Izvinjavam se navijačima, znam da su razočarani što je Serena izgubila, ali vratiće se ona ovde. Zadovoljna sam kako sam igrala – pokušavala sam da držim nivo tokom celog meča, da vratim što je moguće više loptica. Mislim da sam to dobro radila, a i servis me je služio“, rekla je Kuznjecova.

“Ovo je moja profesija – igram tenis i moram da radim svoj posao na terenu. Bila sam samo fokusirana na svoju igru i da dam svoj maksimum“, dodala je Ruskinja,.

Kuznjecova, koja je osvojila turnir 2006. godine, u sledećem kolu igraće sa Jekaterinom Makarovom, koja je u dva seta dobila Svitolinu.

“Prestara sam, ta titula bila je pre deset godina! Mnogo sam puta bila na ovom terenu, volim ga, kao i navijače ovde“, zaključila je 30-godišnja Kuznjecova.

Serena prekinula konferenciju: Uvek protiv mene... Serena Vilijams poznata je kao “dobar gubitnik“, pogotovo u poslednjih nekoliko godina.

Međutim, poraz od Svetlane Kuznjecove na turniru u Majamiju (6:7, 6:1, 6:2) izgleda da joj je teško pao, pošto je konferenciju za novinare prekinula posle nešto manje od tri minuta.

“Dala sam sve od sebe, ne mogu da dobijem svaki meč. Neke igračice izađu na teren i protiv mene igraju kao nikada ranije u životu – moram da budem na 300% svakog dana“, rekla je Serena, pomalo i nekorektno, pogotovo s obzirom na to da je Kuznjecova ipak dvostruka Gren slem šampionka i nekadašnja druga igračica planete.

“Fizički sam u redu, ne znam, možda se nisam dovoljno dobro kretala, možda je to jedan od razloga poraza“.

Serena je i dalje prva na svetu, ali nije osvojila titulu od Sinsinatija prošle godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar