На његов искрени оглас се нико није јавио

Бобан (44) из Ниша имао је ту ситуацију да му се ниједна девојка није јавила на постављени оглас, сем новинарке Телеграфа.

Србија 28.03.2016 | 22:25
На његов искрени оглас се нико није јавио

Тражење партнера/партнерке путем огласа је мач са две оштрице. У једну руку можете да добијете оно што сте тражили. у другом случају може да се деси да налетите на превараната, тј. преваранткињу, која само жели да вас искористи.

У најгорем случају може да се деси да вам се баш нико не јави.

Бобан (44) из Ниша имао је ту ситуацију да му се ниједна девојка није јавила на постављени оглас, сем новинарке Телеграфа.

"Ћао ја сам Бобан из Ниш имам 44 године тражим девојке или разведене од 30 до 40 везу или брак нека се јаве може дописивање смс", оглас ове садржине у форми плаката залепио је Нишлија Бобан Илић на неколико јавних места пре више од месец дана, али је на њега једино одговорила новинарка Телеграфа позвавши га на објављен број.

Илић признаје да је изненађен што његова љубавна понуда није изазвала интересовање код припадница лепшег пола, а коментаришући текст огласа истиче да га је написао онако како би то урадио сваки Нишлија.

"Па, сад можда је проблем у тексту огласа али овде код нас се каже 'из Ниш'. Ја сам прави Нишлија па сам тако и оглас написао" објашњава Илић, професионални бравар запослен у нишком превозничком предузећу “Нишекспрес“.

Да се врати старом начину оглашавања Илић се одлучио иако има не један већ два Фејсбук профила.

"Не могу више да верујем Фејсбуку, јер сам се неколико пута опекао са женама које сам упознао на тај начин. Једна ме Суботичанка преварила, тражила ми три хиљаде динара наводно да плати пут до Ниша и више ми се никад није јавила. После тога ми се јавила још једна, такође из Суботице, а она ми тражила четири хиљаде. Е, њој нисам хтео да дам. Пробао сам да нађем жену и преко агенција за брачно посредовање. Таква једна агенција ми је тражила шест хиљада за учлањење и још 1.500 евра ако ми нађе жену. Кад сам схватио да су све то преваре, одлучио сам да ствари узмем у своје руке, па да огласе лепим по Нишу и нађем неку нашу, Нишлијку", прича Бобан.

Признаје да никад није имао среће у љубави, те да се једном умало оженио, али му је и та прилика измакла.

"Имао сам све некако кратке везе, а са мојом последњом девојком био сам више од годину дана. Имала је 31 годину, није била идеална, причала је да све зна да ради по кући, а показало се да не зна ништа, али ми је највише сметало то што је непрестано причала о својој мајци. Ипак сам одлучио да је верим, одвео сам је у Сокобању, тамо сам јој дао прстен. А, онда је она мене оставила и то СМС поруком. Да није то урадила тако непоштено, оставио бих јој прстен, а пошто није, тражио сам јој да ми га врати", описује Нишлија своје љубавне јаде.

"Није ми битно, плавуша, црнка….важно је да је добар човек. Ја сам вредан, поштен, имам плату, своју кућу…. много волим децу, бићу добар муж, обећавам, па ако нека жели да са мном остари, ево мене" закључује Бобан.

Извор: Телеграф.рс

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

схахбаз

28.03.2016 20:59

Зене оставите цовјеку бар неки коментар,сигурно рефресује страницу свких 5 мин

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

28.03.2016 21:25

Нека прво научи да пише и говори СРБски да га цијели свијет разумије. ЋАО је страна ријеч коју код нас користе барабе, а не СРБски домаћини!

Name

Небојша

29.03.2016 17:31

Немој ти Микићу учити друге писмености, већ поради добро на себи и своме образовању.

Name

Проблем

28.03.2016 23:41

Он изгледа као просјецан мускарац. ТВ је старијег типа. Сигурно ЕИ Нис, сто би се рекло тв с тутом. Мора купити плазму. Зене воле да паре мирису. То је једини проблем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ста се цудис

30.03.2016 20:05

Написи да имас пензију из њемацке. мене нису питали дали сам муско!

ОДГОВОРИТЕ