Na njegov iskreni oglas se niko nije javio

Boban (44) iz Niša imao je tu situaciju da mu se nijedna devojka nije javila na postavljeni oglas, sem novinarke Telegrafa.

Srbija 28.03.2016 | 22:25
Na njegov iskreni oglas se niko nije javio

Traženje partnera/partnerke putem oglasa je mač sa dve oštrice. U jednu ruku možete da dobijete ono što ste tražili. u drugom slučaju može da se desi da naletite na prevaranata, tj. prevarantkinju, koja samo želi da vas iskoristi.

U najgorem slučaju može da se desi da vam se baš niko ne javi.

Boban (44) iz Niša imao je tu situaciju da mu se nijedna devojka nije javila na postavljeni oglas, sem novinarke Telegrafa.

"Ćao ja sam Boban iz Niš imam 44 godine tražim devojke ili razvedene od 30 do 40 vezu ili brak neka se jave može dopisivanje sms", oglas ove sadržine u formi plakata zalepio je Nišlija Boban Ilić na nekoliko javnih mesta pre više od mesec dana, ali je na njega jedino odgovorila novinarka Telegrafa pozvavši ga na objavljen broj.

Ilić priznaje da je iznenađen što njegova ljubavna ponuda nije izazvala interesovanje kod pripadnica lepšeg pola, a komentarišući tekst oglasa ističe da ga je napisao onako kako bi to uradio svaki Nišlija.

"Pa, sad možda je problem u tekstu oglasa ali ovde kod nas se kaže 'iz Niš'. Ja sam pravi Nišlija pa sam tako i oglas napisao" objašnjava Ilić, profesionalni bravar zaposlen u niškom prevozničkom preduzeću “Nišekspres“.

Da se vrati starom načinu oglašavanja Ilić se odlučio iako ima ne jedan već dva Fejsbuk profila.

"Ne mogu više da verujem Fejsbuku, jer sam se nekoliko puta opekao sa ženama koje sam upoznao na taj način. Jedna me Subotičanka prevarila, tražila mi tri hiljade dinara navodno da plati put do Niša i više mi se nikad nije javila. Posle toga mi se javila još jedna, takođe iz Subotice, a ona mi tražila četiri hiljade. E, njoj nisam hteo da dam. Probao sam da nađem ženu i preko agencija za bračno posredovanje. Takva jedna agencija mi je tražila šest hiljada za učlanjenje i još 1.500 evra ako mi nađe ženu. Kad sam shvatio da su sve to prevare, odlučio sam da stvari uzmem u svoje ruke, pa da oglase lepim po Nišu i nađem neku našu, Nišlijku", priča Boban.

Priznaje da nikad nije imao sreće u ljubavi, te da se jednom umalo oženio, ali mu je i ta prilika izmakla.

"Imao sam sve nekako kratke veze, a sa mojom poslednjom devojkom bio sam više od godinu dana. Imala je 31 godinu, nije bila idealna, pričala je da sve zna da radi po kući, a pokazalo se da ne zna ništa, ali mi je najviše smetalo to što je neprestano pričala o svojoj majci. Ipak sam odlučio da je verim, odveo sam je u Sokobanju, tamo sam joj dao prsten. A, onda je ona mene ostavila i to SMS porukom. Da nije to uradila tako nepošteno, ostavio bih joj prsten, a pošto nije, tražio sam joj da mi ga vrati", opisuje Nišlija svoje ljubavne jade.

"Nije mi bitno, plavuša, crnka….važno je da je dobar čovek. Ja sam vredan, pošten, imam platu, svoju kuću…. mnogo volim decu, biću dobar muž, obećavam, pa ako neka želi da sa mnom ostari, evo mene" zaključuje Boban.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

shahbaz

28.03.2016 20:59

Zene ostavite covjeku bar neki komentar,sigurno refresuje stranicu svkih 5 min

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

28.03.2016 21:25

Нека прво научи да пише и говори СРБски да га цијели свијет разумије. ЋАО је страна ријеч коју код нас користе барабе, а не СРБски домаћини!

Name

Nebojša

29.03.2016 17:31

Nemoj ti Mikiću učiti druge pismenosti, već poradi dobro na sebi i svome obrazovanju.

Name

Problem

28.03.2016 23:41

On izgleda kao prosjecan muskarac. TV je starijeg tipa. Sigurno EI Nis, sto bi se reklo tv s tutom. Mora kupiti plazmu. Zene vole da pare mirisu. To je jedini problem.

ODGOVORITE
Name

sta se cudis

30.03.2016 20:05

Napisi da imas penziju iz njemacke. mene nisu pitali dali sam musko!

ODGOVORITE