Откривање идентитета: Ухапшен Омеровић

По налогу Тужилаштва БиХ јуче је на подручју Сарајева ухапшен Мирзет Омеровић (1974.), осумњичен да је починио кривично дјело откривање идентитета заштићеног свједока.

Босна и Херцеговина 28.03.2016 | 14:00
Откривање идентитета: Ухапшен Омеровић

Хапшење, по налогу тужиоца из Посебног одјељења за организовани криминал,  привредни криминал и корупцију Тужилаштва БиХ, извршили су полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту-СИПА.

Против осумњиченог Тужилаштво Босне и Херцеговине проводи истрагу због постојања основа сумње да је починио кривично дјело откривање идентитета заштићеног свједока, у предмету Насер Орић и др.

Осумњичени  ће у  законском року бити предат Тужилаштву БиХ, гдје ће га поступајући тужилац испитати у својству осумњиченог, након чега ће одлучити о покретању приједлога за одређивање мјере притвора или мјере забране у складу са законом, саопштено је из тог тужилаштва.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

сноуден

28.03.2016 12:10

Гдје ради тај лик када је имао податке о свједоку, да тузиластво БиХ застити неког свједока не вјерујем у ту прицу јер сам имао исту ситуацију једва главу сацувао и зивот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.03.2016 13:07

Па то се зна ко је..није њих ту било милион. На мјестима о мојим се прича било је 20- так војника. Тешко је сад Орићу и осталим да погоде који је зашичени свједок.Ехх.