Знамо ли потенцијалну прву даму Америке?

Постоји шанса да Доналд Трамп постане следећи председник САД у 2016. години. Ако се то деси, Сједињене Државе ће такође имати нову прву даму - Меланију Трамп. Чини се да људи у свету не знају много о њој, осим да је она бивши модел рођен „негде у источној Европи“.

Свијет 28.03.2016 | 14:30
Знамо ли потенцијалну прву даму Америке?

Ако Трамп буде изабран, Меланија може постати једна од најлепших првих дама у историји САД. Али шта друго знамо о госпођи Трамп?

Меланија је рођена у бившој Југославији као Меланија Кнавс у породици са скромним примањима. Ако Трамп постане председник, Меланија ће постати тек друга прва дама рођена у иностранству, после супруге Џона Квинсија Адамса Луизе, која је рођена у Енглеској.

У супротности са стереотипом да су модели глупи, Меланија је образована, дипломирала је на Универзитету у Љубљани у Словенији. Она такође говори четири језика: енглески, словеначки, француски и немачки.

Кнавсова је почела да се бави манекенством у 16. години и за две године је ушла у велику модну агенцију у Италији. Након рада у Милану и Паризу, преселила у Њујорк 1996. године, појављује се на насловним страницама „Вога“, „Венети фера“, „Гламура“, „Њујорк магазина“, „Ела“, „ФХМ–а“ и других великих часописа модне индустрије.

Иако је Кнавсова упознала Доналда 1998. године на забави током Недеље моде, њих двоје се нису венчали све до јануара 2005. године. Упркос великој разлици у годинама, Доналд и Меланија изгледају као савршен пар. Како Трамп тврди, њих двоје се никада нису посвађали. То је изненађујуће с обзиром на Трампову свађалачку природу у политици.

Иако неки мисле да је она још један атрактивни ловац на благо јер је зграбила старијег и богатог Трампа, Меланија је више од лепог лица.

Била је укључена у неколико хуманитарних организације, укључујући амерички Црвени крст.

Као и њен муж, Меланија је успешан предузетник. Она је 2013. године покренула колекцију накита, „Меланија сатови и накит“ и своју линију за негу коже „Меланија кавијар комплекс“.

Извор: Спутник

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Зајебант

28.03.2016 13:08

Ја бих њу....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена

28.03.2016 14:20

Ти би њу слозио к'о метар дрва?

Name

гохи

28.03.2016 13:41

Словенци јој нису склони зато сто се стиди својих коријена. Кад је задњи пут била у Словенији? А мозда она за то има оправдање ко зна засто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

политика

28.03.2016 16:58

Кад Трамп победи идем код њих у посету...?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хе хе хе

28.03.2016 17:54

Овај Трумп зна одабрати, згоднија му је жена од Хилари једно 120 пута. Треба да је води на своје кампање и предсједник је. Поп.здиће Билов Клинтрон.

ОДГОВОРИТЕ