Znamo li potencijalnu prvu damu Amerike?

Postoji šansa da Donald Tramp postane sledeći predsednik SAD u 2016. godini. Ako se to desi, Sjedinjene Države će takođe imati novu prvu damu - Melaniju Tramp. Čini se da ljudi u svetu ne znaju mnogo o njoj, osim da je ona bivši model rođen „negde u istočnoj Evropi“.

Svijet 28.03.2016 | 14:30
Znamo li potencijalnu prvu damu Amerike?

Ako Tramp bude izabran, Melanija može postati jedna od najlepših prvih dama u istoriji SAD. Ali šta drugo znamo o gospođi Tramp?

Melanija je rođena u bivšoj Jugoslaviji kao Melanija Knavs u porodici sa skromnim primanjima. Ako Tramp postane predsednik, Melanija će postati tek druga prva dama rođena u inostranstvu, posle supruge Džona Kvinsija Adamsa Luize, koja je rođena u Engleskoj.

U suprotnosti sa stereotipom da su modeli glupi, Melanija je obrazovana, diplomirala je na Univerzitetu u Ljubljani u Sloveniji. Ona takođe govori četiri jezika: engleski, slovenački, francuski i nemački.

Knavsova je počela da se bavi manekenstvom u 16. godini i za dve godine je ušla u veliku modnu agenciju u Italiji. Nakon rada u Milanu i Parizu, preselila u Njujork 1996. godine, pojavljuje se na naslovnim stranicama „Voga“, „Veneti fera“, „Glamura“, „Njujork magazina“, „Ela“, „FHM–a“ i drugih velikih časopisa modne industrije.

Iako je Knavsova upoznala Donalda 1998. godine na zabavi tokom Nedelje mode, njih dvoje se nisu venčali sve do januara 2005. godine. Uprkos velikoj razlici u godinama, Donald i Melanija izgledaju kao savršen par. Kako Tramp tvrdi, njih dvoje se nikada nisu posvađali. To je iznenađujuće s obzirom na Trampovu svađalačku prirodu u politici.

Iako neki misle da je ona još jedan atraktivni lovac na blago jer je zgrabila starijeg i bogatog Trampa, Melanija je više od lepog lica.

Bila je uključena u nekoliko humanitarnih organizacije, uključujući američki Crveni krst.

Kao i njen muž, Melanija je uspešan preduzetnik. Ona je 2013. godine pokrenula kolekciju nakita, „Melanija satovi i nakit“ i svoju liniju za negu kože „Melanija kavijar kompleks“.

Izvor: Sputnik

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Zajebant

28.03.2016 13:08

Ja bih nju....

ODGOVORITE
Name

Jelena

28.03.2016 14:20

Ti bi nju slozio k'o metar drva?

Name

gohi

28.03.2016 13:41

Slovenci joj nisu skloni zato sto se stidi svojih korijena. Kad je zadnji put bila u Sloveniji? A mozda ona za to ima opravdanje ko zna zasto.

ODGOVORITE
Name

politika

28.03.2016 16:58

Kad Tramp pobedi idem kod njih u posetu...?

ODGOVORITE
Name

He he he

28.03.2016 17:54

Ovaj Trump zna odabrati, zgodnija mu je žena od Hilari jedno 120 puta. Treba da je vodi na svoje kampanje i predsjednik je. Pop.zdiće Bilov Klintron.

ODGOVORITE