Роналдињу није доста фудбала! Има двије опције на столу!

Легендарни фудбалер је пре само седам дана прославио свој 36. рођендан, али му није доста фудбала. Тражи свој девети клуб у каријери.

Фудбал 30.03.2016 | 08:00
Роналдињу није доста фудбала! Има двије опције на столу!

Већ пет година га нема на мапи Европе, али то не значи да не игра.

Легендарни Бразилац Роналдињо током прошле године је раскинуо уговор са Флуминенсеом и од тада је у потрази за новим клубом. Откако је 2011. године напустио Милан, поред Флуминенсеа играо је и за Фламенго, Атлетико Минеиро и Керетаро у Мексику, а сада је у потрази за новим изазовом.

Да ли ће у Азију или поново у Северну Америку?

Кинески клубови су током зимског прелазног рока убедљиво највише инвестирали, новац им није проблем, али да ли је Роналдињо сада исувише велики ризик, пре свега због година? Како преноси "Фокс спорт" осим понуде из Кине, он има и једну из МЛС лиге.

Да нису у питању само празне приче потврђује и изјаван његовог агента, односно брата, Роберта Асиса који је потврдио да он на столу има две понуде - али да још није одлучио, па је ово можда још један трик како би привукао "уноснију" понуду.

Роналдињо је каријеру почео у Гремију, да би славу стекао играјући за Пари сен Жермен и Барселону, док је три године наступао и за Милан.

Коментари / 0

Оставите коментар