Ronaldinju nije dosta fudbala! Ima dvije opcije na stolu!

Legendarni fudbaler je pre samo sedam dana proslavio svoj 36. rođendan, ali mu nije dosta fudbala. Traži svoj deveti klub u karijeri.

Fudbal 30.03.2016 | 08:00
Ronaldinju nije dosta fudbala! Ima dvije opcije na stolu!

Već pet godina ga nema na mapi Evrope, ali to ne znači da ne igra.

Legendarni Brazilac Ronaldinjo tokom prošle godine je raskinuo ugovor sa Fluminenseom i od tada je u potrazi za novim klubom. Otkako je 2011. godine napustio Milan, pored Fluminensea igrao je i za Flamengo, Atletiko Mineiro i Keretaro u Meksiku, a sada je u potrazi za novim izazovom.

Da li će u Aziju ili ponovo u Severnu Ameriku?

Kineski klubovi su tokom zimskog prelaznog roka ubedljivo najviše investirali, novac im nije problem, ali da li je Ronaldinjo sada isuviše veliki rizik, pre svega zbog godina? Kako prenosi "Foks sport" osim ponude iz Kine, on ima i jednu iz MLS lige.

Da nisu u pitanju samo prazne priče potvrđuje i izjavan njegovog agenta, odnosno brata, Roberta Asisa koji je potvrdio da on na stolu ima dve ponude - ali da još nije odlučio, pa je ovo možda još jedan trik kako bi privukao "unosniju" ponudu.

Ronaldinjo je karijeru počeo u Gremiju, da bi slavu stekao igrajući za Pari sen Žermen i Barselonu, dok je tri godine nastupao i za Milan.

Komentari / 0

Ostavite komentar