Ана се удаје 5.јуна

Српска тенисерка Ана Ивановић и немачки фудбалер Бастијан Швајнштајгер изговориће судбоносно „да” пред 300 званица 5. јуна у Београду.

Забава 26.03.2016 | 07:25
Ана се удаје 5.јуна

Након што заврши обавезе на Ролан Гаросу, Ана Ивановић долази у Србију заједно са вереником Бастијаном Швајнштајгером, где ће обавити последње припреме пред венчање.

Наиме, како „Блиц” сазнаје, њих двоје су приликом последње посете Београду унајмили планера венчања, који ће уз њихову помоћ организовати свадбу за 300 званица.

- Свадба је планирана и у Србији и у Немачкој, а прво весеље биће у Београду 5. јуна у „Хајату“, где ће бити 300 званица. Госте ће забављати „Тропико бенд”, јер будућа млада њих обожава. Младенци су последњи пут када су били у Београду ангажовали организатора венчања јер не могу сами да се посвете сваком детаљу, па су зато објаснили агенцији шта би волели и како замишљају тај дан. У Београд ће допутовати и Бастијанови родитељи - каже извор близак тенисерки за „Блиц”.

Како сазнајемо, њих двоје ће након венчања провести неколико дана у Београду, а онда Ану очекује одлазак на Вимблдон који почиње крајем јуна.

ПОЗНАТИ НА ВЕНЧАЊУ

Од познатих лица, 5. јуна у „Хајату" видећемо пливачицу Мирославу Најдановски, која је Анина добра пријатељица из Србије. Ана се дружи и са Сораном Кирстеом, румунском тенисерком, која ће сигурно бити једна од званица, као и Данкиња, тенисерка Каролина Возњацки.

Фитнес тренер Златко Новковић такође је позван. Такође очкује се и да у Београд дође и неколико Швајнијевих саиграча из Манчестер јунајтеда, јер су Ана и Швајни ишли на много прослава које су његове колеге организовале.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар