Ana se udaje 5.juna

Srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger izgovoriće sudbonosno „da” pred 300 zvanica 5. juna u Beogradu.

Zabava 26.03.2016 | 07:25
Ana se udaje 5.juna

Nakon što završi obaveze na Rolan Garosu, Ana Ivanović dolazi u Srbiju zajedno sa verenikom Bastijanom Švajnštajgerom, gde će obaviti poslednje pripreme pred venčanje.

Naime, kako „Blic” saznaje, njih dvoje su prilikom poslednje posete Beogradu unajmili planera venčanja, koji će uz njihovu pomoć organizovati svadbu za 300 zvanica.

- Svadba je planirana i u Srbiji i u Nemačkoj, a prvo veselje biće u Beogradu 5. juna u „Hajatu“, gde će biti 300 zvanica. Goste će zabavljati „Tropiko bend”, jer buduća mlada njih obožava. Mladenci su poslednji put kada su bili u Beogradu angažovali organizatora venčanja jer ne mogu sami da se posvete svakom detalju, pa su zato objasnili agenciji šta bi voleli i kako zamišljaju taj dan. U Beograd će doputovati i Bastijanovi roditelji - kaže izvor blizak teniserki za „Blic”.

Kako saznajemo, njih dvoje će nakon venčanja provesti nekoliko dana u Beogradu, a onda Anu očekuje odlazak na Vimbldon koji počinje krajem juna.

POZNATI NA VENČANJU

Od poznatih lica, 5. juna u „Hajatu" videćemo plivačicu Miroslavu Najdanovski, koja je Anina dobra prijateljica iz Srbije. Ana se druži i sa Soranom Kirsteom, rumunskom teniserkom, koja će sigurno biti jedna od zvanica, kao i Dankinja, teniserka Karolina Voznjacki.

Fitnes trener Zlatko Novković takođe je pozvan. Takođe očkuje se i da u Beograd dođe i nekoliko Švajnijevih saigrača iz Mančester junajteda, jer su Ana i Švajni išli na mnogo proslava koje su njegove kolege organizovale.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar