Ана и Швајни искешираће 100.000 за свадбу

Српска тенисерка Ана Ивановић и њемачки фудбалер Бастијан Швајнштајгер током посљедњег боравка у Србији утаначили су све детаље свадбене церемоније коју су заказали за 5. јун.

Србија 25.03.2016 | 20:30
Ана и Швајни искешираће 100.000 за свадбу

Како „Ало!“ сазнаје, будући младенци изговориће судбоносно „да“ у једном елитном београдском хотелу, а за „најсрећнији дан“ издовојиће суму од око 100.000 евра.

Планирано је да вјенчању присуствује око 300 званица, које ће забављати Анина омиљена група „Тропико бенд“.

"Ана и Швајни требало је да се вјенчају у децембру прошле године, али због обавеза нису успјели да се искомбинују. Планирано је да свадба буде и у Србији и у Њемачкој, али прво весеље биће у Београду. Они су заказали свадбу за 5. јун у једном од најпрестижнијих београдских хотела, а позивницу ће добити скоро 300 рођака и пријатеља, углавном тенисеркиних.

Госте ће забављати „Тропико бенд“, јер их будућа млада обожава. Што се тиче организације, младенци су последњи пут када су били у посјети нашој престоници ангажовали агенцију за планирање вјенчања која ће све држати под контролом. Због обавеза које имају, они су своје жеље и очекивања у вези са свадбом пренијели човјеку који је задужен за протокол свадбене церемоније како би њихове снове претворио у јаву" каже извор близак Ивановићевој и додаје.

"Ана и Швајни не штеде ни динар када је ријеч о њиховој свадби, јер желе да све буде као у бајци. С обзиром да су ангажовали најскупљу агенцију за вјенчања и изабрали најскупљи мени, предвиђени трошкови су око 100.000 евра. Само за цвјетне аранжмане одвојиће 10.000 евра. У Београд ће допутовати и Бастијанови родитељи, као и најближи пријатељи, који ће бити смјештени у апартманима хотела" истиче извор, који тврди да ће младина кума бити водитељка Марија Килибарда.

"Ана се годинама дружи са Маријом, због чега ју је питала да јој буде кума. Килибарда је пресрећна због тога и увелико се спрема за тај дан. За сада не жели ништа да прича о томе, јер је позната као неко ко своју приватност и приватност својих пријатеља држи у строгој тајности. Ана и Швајни су иначе замолили пријатеље да у медије не износе информације о детаљима вјенчања" открива извор „Ало!“.

Због верске разлике, младенцима највећи проблем представља црквено вјенчање, али како нису конвенционални, немају ништа против да склопе само световни брак.

"Њихова љубав превазилази све препреке. Она је православне вјере, а он католик, па још нису дефинисали у којој би се цркви вјенчали. Али битно је да су сагласни да ће свадбу организовати у обје државе. Бастијан иначе обожава Србију и волио би да може чешће да долази", каже пријатељ Ивановићеве.

Швајни вјерио Ану дијамантским прстеном!

Ана Ивановић вјерила се прије годину дана, када је од будућег мужа Бастијана Швајнштајгера добила дијамантски прстен. Како су писали инострани медији, фудбалер није жалио пара за своју драгу, па се тако вјеренички прстен процјењује на 15.000 евра. Ивановићева је овај дијамант поносно прошетала на једној манифестацији која се одржала у Лондону, а тада је њен менаџер Ден Холцман и потврдио ову вијест.

"Јако сам срећан и узбуђен због Ане и Бастијана", рекао је тада Ден, док се Ана није оглашавала, као ни фудбалер.

Извор: Ало.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Србин

25.03.2016 20:39

Па неце се несто претргнути за свадбу. Знам ликове који су правили весеља по 70-80 000 а не могу се поредити са њима колико ови имају лове

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

26.03.2016 13:23

Ево сад нецу моци заспати због ове вијести... кога брига за цијену њихове свадбе ??

ОДГОВОРИТЕ