Ana i Švajni iskeširaće 100.000 za svadbu

Srpska teniserka Ana Ivanović i njemački fudbaler Bastijan Švajnštajger tokom posljednjeg boravka u Srbiji utanačili su sve detalje svadbene ceremonije koju su zakazali za 5. jun.

Srbija 25.03.2016 | 20:30
Ana i Švajni iskeširaće 100.000 za svadbu

Kako „Alo!“ saznaje, budući mladenci izgovoriće sudbonosno „da“ u jednom elitnom beogradskom hotelu, a za „najsrećniji dan“ izdovojiće sumu od oko 100.000 evra.

Planirano je da vjenčanju prisustvuje oko 300 zvanica, koje će zabavljati Anina omiljena grupa „Tropiko bend“.

"Ana i Švajni trebalo je da se vjenčaju u decembru prošle godine, ali zbog obaveza nisu uspjeli da se iskombinuju. Planirano je da svadba bude i u Srbiji i u Njemačkoj, ali prvo veselje biće u Beogradu. Oni su zakazali svadbu za 5. jun u jednom od najprestižnijih beogradskih hotela, a pozivnicu će dobiti skoro 300 rođaka i prijatelja, uglavnom teniserkinih.

Goste će zabavljati „Tropiko bend“, jer ih buduća mlada obožava. Što se tiče organizacije, mladenci su poslednji put kada su bili u posjeti našoj prestonici angažovali agenciju za planiranje vjenčanja koja će sve držati pod kontrolom. Zbog obaveza koje imaju, oni su svoje želje i očekivanja u vezi sa svadbom prenijeli čovjeku koji je zadužen za protokol svadbene ceremonije kako bi njihove snove pretvorio u javu" kaže izvor blizak Ivanovićevoj i dodaje.

"Ana i Švajni ne štede ni dinar kada je riječ o njihovoj svadbi, jer žele da sve bude kao u bajci. S obzirom da su angažovali najskuplju agenciju za vjenčanja i izabrali najskuplji meni, predviđeni troškovi su oko 100.000 evra. Samo za cvjetne aranžmane odvojiće 10.000 evra. U Beograd će doputovati i Bastijanovi roditelji, kao i najbliži prijatelji, koji će biti smješteni u apartmanima hotela" ističe izvor, koji tvrdi da će mladina kuma biti voditeljka Marija Kilibarda.

"Ana se godinama druži sa Marijom, zbog čega ju je pitala da joj bude kuma. Kilibarda je presrećna zbog toga i uveliko se sprema za taj dan. Za sada ne želi ništa da priča o tome, jer je poznata kao neko ko svoju privatnost i privatnost svojih prijatelja drži u strogoj tajnosti. Ana i Švajni su inače zamolili prijatelje da u medije ne iznose informacije o detaljima vjenčanja" otkriva izvor „Alo!“.

Zbog verske razlike, mladencima najveći problem predstavlja crkveno vjenčanje, ali kako nisu konvencionalni, nemaju ništa protiv da sklope samo svetovni brak.

"Njihova ljubav prevazilazi sve prepreke. Ona je pravoslavne vjere, a on katolik, pa još nisu definisali u kojoj bi se crkvi vjenčali. Ali bitno je da su saglasni da će svadbu organizovati u obje države. Bastijan inače obožava Srbiju i volio bi da može češće da dolazi", kaže prijatelj Ivanovićeve.

Švajni vjerio Anu dijamantskim prstenom!

Ana Ivanović vjerila se prije godinu dana, kada je od budućeg muža Bastijana Švajnštajgera dobila dijamantski prsten. Kako su pisali inostrani mediji, fudbaler nije žalio para za svoju dragu, pa se tako vjerenički prsten procjenjuje na 15.000 evra. Ivanovićeva je ovaj dijamant ponosno prošetala na jednoj manifestaciji koja se održala u Londonu, a tada je njen menadžer Den Holcman i potvrdio ovu vijest.

"Jako sam srećan i uzbuđen zbog Ane i Bastijana", rekao je tada Den, dok se Ana nije oglašavala, kao ni fudbaler.

Izvor: Alo.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Srbin

25.03.2016 21:39

Pa nece se nesto pretrgnuti za svadbu. Znam likove koji su pravili veselja po 70-80 000 a ne mogu se porediti sa njima koliko ovi imaju love

ODGOVORITE
Name

Goran

26.03.2016 14:23

Evo sad necu moci zaspati zbog ove vijesti... koga briga za cijenu njihove svadbe ??

ODGOVORITE