Стеф Кари добио воштану фигуру! Кћеркица Рајли одушевљена!

Стефен Кари у последње две сезоне доминира са својим Голден Стејт Вориорсима у најјачој лиги света.

Кошарка 28.03.2016 | 16:20
Стеф Кари добио воштану фигуру! Кћеркица Рајли одушевљена!

Магични плеј тима из Окленда награђен је прошле године, у којој је на путу ка прстену оборио неколицину рекордна, МВП призањем, да би сада добио и своју воштану фигуру.

Оукленд је један од шест градова у Сједињеним Америчким Државама који има чувени музеј воштаних фигура 'Мадам Тисо'. а комплетна породица Кари била је присутна на церемонији откривања.

Посебно импресионирана воштаним татом, поред бројних новинара и присутних навијача, била је старија ћерка Рајли, коју сте имали прилику да упознате на конференцијама после мечева прошле године – где је често била звезда вечери.

"Ово је лудо, човече. Кака су све урадили, чак има и ожиљке. Додуше, имам утисак да имам мало више длака на телу, али је најбитније да су ми брадицу 'погодили'. Посебан је осећај за мене и велика част, добити сопствену воштану фигуру, а занимљиво је да смо моја жена и ја – на једном од наших првих састанака у Лос Анђелесу – посетили музеј на Сансет булевару и сликали се са истакнутим личностима", рекао је Кари.

Међу 270 воштаних реплика познатих личности, осим Стефа, спортисте 'представљају' чувени голфер Тајгер Вудс, прва тенисерка света Серена Вилијамс, легендарни квотербек Сан Франциско 49ерса Џо Монтана и плејмејкер Шарлот Хорнетса Џереми Лин.

Коментари / 0

Оставите коментар