Анастасија Ражнатовић: Глумићу маму у њеном споту

Лепа ћерка Светлане Ражнатовић играће своју мајку из млађих дана, сазнаје „Блиц”.

Забава 25.03.2016 | 08:29
Анастасија Ражнатовић: Глумићу маму у њеном споту

- Открићу вам да смо нас две размишљале о томе да снимимо спот у коме ја глумим млађу Цецу! Засад још размењујемо идеје, причамо о томе. Што да не, не би било лоше да се појавим у споту - каже Анастасија Ражнатовић за „Блиц”.

Она додаје да јој у последње време све више говоре да личи на маму.

- Мама ми каже да имам њене очи, посебно када се нашминкам. Осим очију имамо сличну и косу. Међутим, доња усна и зуби су на тату - каже она.

када је реч о певачкој каријери и о томе да ли размишља да крене маминим стопама, Анастасија каже:

- Фокусирана сам на факултет, али остављам простор за све па и за певање. Ако некада будем желела да се тиме бавим, сигурно ћу то и урадити јер имам маму која ће ми помоћи- наглашава она и додаје да је мама Светлана подршка у свему и да њој може све да повери.

- Са мамом имам отворен однос. Више смо као другарице него што смо као мама и ћерка. Сваку тајну и све шта имам могу слободно њој да кажем јер знам да неће да ме осуђује нити ће да ми придикује. Имам слободу да јој кажем све што ми је на срцу. Мада и она мени све говори - открива Анастасија.

Међутим има једна ствар која Цеци смета...

- Највише јој смета када касним! То је моја највећа мана. Увек морам макар десет минута да закасним. Свесна сам тога да је то јако лоше, посебно касније када будем имала посао. То ћу морати да променим - признаје Анастасија.

Волим традиционалне свадбе

- Немам у плану удају, прва сам година факултета и то ми је приоритет - каже Анастасија на наше питање планира ли удају. А када дође и до тога, волела би....

- Волела бих традиционалну свадбу и такву венчаницу. Волим те пуф венчанице да изгледам као принцеза, са дугачким велом.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар