Anastasija Ražnatović: Glumiću mamu u njenom spotu

Lepa ćerka Svetlane Ražnatović igraće svoju majku iz mlađih dana, saznaje „Blic”.

Zabava 25.03.2016 | 08:29
Anastasija Ražnatović: Glumiću mamu u njenom spotu

- Otkriću vam da smo nas dve razmišljale o tome da snimimo spot u kome ja glumim mlađu Cecu! Zasad još razmenjujemo ideje, pričamo o tome. Što da ne, ne bi bilo loše da se pojavim u spotu - kaže Anastasija Ražnatović za „Blic”.

Ona dodaje da joj u poslednje vreme sve više govore da liči na mamu.

- Mama mi kaže da imam njene oči, posebno kada se našminkam. Osim očiju imamo sličnu i kosu. Međutim, donja usna i zubi su na tatu - kaže ona.

kada je reč o pevačkoj karijeri i o tome da li razmišlja da krene maminim stopama, Anastasija kaže:

- Fokusirana sam na fakultet, ali ostavljam prostor za sve pa i za pevanje. Ako nekada budem želela da se time bavim, sigurno ću to i uraditi jer imam mamu koja će mi pomoći- naglašava ona i dodaje da je mama Svetlana podrška u svemu i da njoj može sve da poveri.

- Sa mamom imam otvoren odnos. Više smo kao drugarice nego što smo kao mama i ćerka. Svaku tajnu i sve šta imam mogu slobodno njoj da kažem jer znam da neće da me osuđuje niti će da mi pridikuje. Imam slobodu da joj kažem sve što mi je na srcu. Mada i ona meni sve govori - otkriva Anastasija.

Međutim ima jedna stvar koja Ceci smeta...

- Najviše joj smeta kada kasnim! To je moja najveća mana. Uvek moram makar deset minuta da zakasnim. Svesna sam toga da je to jako loše, posebno kasnije kada budem imala posao. To ću morati da promenim - priznaje Anastasija.

Volim tradicionalne svadbe

- Nemam u planu udaju, prva sam godina fakulteta i to mi je prioritet - kaže Anastasija na naše pitanje planira li udaju. A kada dođe i do toga, volela bi....

- Volela bih tradicionalnu svadbu i takvu venčanicu. Volim te puf venčanice da izgledam kao princeza, sa dugačkim velom.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar