Добој: Обрт у случају чедоморства!

Истрага о убиству двеју беба којима је пресудила рођена баба Војкана Богојевић, из Трњана код Добоја, биће проширена и на Миливоја Богојевића, деду несрећних беба и оца ментално заостале Сање. Миливоје ће, како кажу у добојском тужилаштву, бити подвргнут ДНК анализи како би се утврдило да ли је он отац једне од убијених беба.

Република Српска 24.03.2016 | 22:15
Добој: Обрт у случају чедоморства!

Раније је ДНК анализом, која је урађена у Заводу за судску медицину Републике Српске у Бањалуци, утврђено да је отац једне бебе један од тројице осумњичених за обљубу немоћне Сање. То су, откривено је, Вид Јанковић, Жарко Цвијетић и Раде Богојевић. Али ДНК друге бебе није се поклопио ни са једним од њих. Тада је полицији постало јасно да Сања није имала однос само с њима тројицом, већ да је "у игри" био још неко.

"На основу резултата ДНК анализе и свих других материјалних доказа, одлучиће се о даљем току поступка, а све у циљу доношења коначне тужилачке одлуке у овом предмету", наводе у добојском Окружном тужилаштву.

Подсећамо, убиства новорођенчади откривена су у јануару, кад је полиција ухапсила четворо осумњичених, док је Сања смештена у Сигурну кућу. На имању Богојевића до сада су ексхумирани посмртни остаци двоје новорођенчади, док кости треће бебе нису откривене ни после потраге. Реч је о новорођенчету рођеном у априлу 2015. године, чије убиство је стављено на терет управо Сањи. Према информацијама из истраге, она је после порођаја, на наговор своје мајке Војкане, угушила новорођенче и бацила га на њиву у близини куће својих родитеља. У ранијим разговорима са истражиоцима Сања је обећала да ће показати тачну локацију гроба, али и поред тога посмртни остаци још нису пронађени.

КЛУПКО СЕ ОДМОТАВА

Приликом саслушања, Сања је навела да је имала сексуалне односе с тројицом ухапшених и да су они очеви три убијене бебе. Истрага је показала да је у децембру 2010. године, а потом у октобру 2012. и у јулу 2014, имала сексуалне односе с Видом Јанковићем, Жарком Цвијетићем и Радетом Богојевићем, након чега је остала трудна, а потом се породила у септембру 2011, затим у јулу 2013. и у априлу 2015. године. За убиство двеју беба осумњичена је њена мајка Војкана, која је тела закопала на њиви у близини куће и која се налази у притвору у Добоју.

Извор: Вечерње новости

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

мики

24.03.2016 23:06

Ста се десава са нама? Где је дрзава и институције?

ОДГОВОРИТЕ