Берлускони: Михајловић остаје ако освоји Куп!

Силвио Берлускони, почасни председник Милана, каже да није задовољан игром 'росонера', али да то није кривица искључиво тренера Синише Михајловића.

Фудбал 28.03.2016 | 20:40
Берлускони: Михајловић остаје ако освоји Куп!

Готово од половине сезоне, медији на Апенинима наводе да је 'наредни' меч кључан за судбину српског стручњака на клупи седмоструког првака Европе, као и да управо Берлускони жели да му се што пре 'захвали' на сарадњи.

Милан после 30 кола Серије А заузима шесто место на табели са 49 бодова, шест мање од градског ривала Интера и Фиорентине – који се налазе на местима која наредне сезоне воде у Лигу Европе.

Међутим, креатор модерног милана, 'Дон Силвио' истиче да ће бивши селектор Србије сачувати посао уколико тим са Сан Сира у финалу Италијанског Купа савлада Јувентус, а уједно и освоји први трофеј у том такмичењу још од 2003. године.

"Не желим да дајем било какву јавну оцену Михајловићевог рада, иако сам видео у игри Милана нешто што ми се не допада, јер тренутна ситуација није само његова кривица. Она је подједнако и на тиму, али и управи клуба који није направила прави избор у одабиру играча. На крају, ако Михајловић освоји Куп остаће на клупи и наредне сезоне", рекао је Берлускони за 'Цорриере делло спорт'.

Берлускони се затим осврнуо и на питање новинара колико је реално да у Милано наредног лета стигну Златан Ибрахимовић и Франческо Тоти.

"То је апсолутно немогуће. Што се Тотија тиче ствар је проста јер се његова играчка припадност не може купити, док Ибрахимовић има невероватне понуде из Кине и Уједињених Арапских Емирата. Тотија можемо једно као менаџера да доведемо", објаснио је он.

Коментари / 0

Оставите коментар