Berluskoni: Mihajlović ostaje ako osvoji Kup!

Silvio Berluskoni, počasni predsednik Milana, kaže da nije zadovoljan igrom 'rosonera', ali da to nije krivica isključivo trenera Siniše Mihajlovića.

Fudbal 28.03.2016 | 20:40
Berluskoni: Mihajlović ostaje ako osvoji Kup!

Gotovo od polovine sezone, mediji na Apeninima navode da je 'naredni' meč ključan za sudbinu srpskog stručnjaka na klupi sedmostrukog prvaka Evrope, kao i da upravo Berluskoni želi da mu se što pre 'zahvali' na saradnji.

Milan posle 30 kola Serije A zauzima šesto mesto na tabeli sa 49 bodova, šest manje od gradskog rivala Intera i Fiorentine – koji se nalaze na mestima koja naredne sezone vode u Ligu Evrope.

Međutim, kreator modernog milana, 'Don Silvio' ističe da će bivši selektor Srbije sačuvati posao ukoliko tim sa San Sira u finalu Italijanskog Kupa savlada Juventus, a ujedno i osvoji prvi trofej u tom takmičenju još od 2003. godine.

"Ne želim da dajem bilo kakvu javnu ocenu Mihajlovićevog rada, iako sam video u igri Milana nešto što mi se ne dopada, jer trenutna situacija nije samo njegova krivica. Ona je podjednako i na timu, ali i upravi kluba koji nije napravila pravi izbor u odabiru igrača. Na kraju, ako Mihajlović osvoji Kup ostaće na klupi i naredne sezone", rekao je Berluskoni za 'Corriere dello sport'.

Berluskoni se zatim osvrnuo i na pitanje novinara koliko je realno da u Milano narednog leta stignu Zlatan Ibrahimović i Frančesko Toti.

"To je apsolutno nemoguće. Što se Totija tiče stvar je prosta jer se njegova igračka pripadnost ne može kupiti, dok Ibrahimović ima neverovatne ponude iz Kine i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Totija možemo jedno kao menadžera da dovedemo", objasnio je on.

Komentari / 0

Ostavite komentar