Тоти у Милану?! Одговорио је и Берлускони...

Готово је сигурно да у наредној сезони нећемо гледати Франческа Тотија у дресу Роме, али да ли хоћемо у дресу ривала?!

Фудбал 28.03.2016 | 18:00
Тоти у Милану?! Одговорио је и Берлускони...

У последњих неколико месеци већина вести која се односи на фудбалски клуб Милан повезана је са останком или одласком Синише Михајловића са места тренера, али је вест о потенцијалном трансферу легенде Роме просто узбуркала јавност у Италији.

Познато је да је легендарни капитен Роме Франческо Тоти у нешто лошијим односима са тренером Лућаном Спалетијем, а сам клуб није нарочито заинтересован да понуди продужетак сарадње човеку који је у Роми од 1992. године.

Заинтересовани су међутим да му понуде "фотељу", што није по његовом укусу, а претходних дана смо могли да прочитамо да је за њега као играча заинтересован лидер Премијер лиге - Лестер сити.

Али, када се поред Лестера појави име и Милана, то значи да ту "нешто има", па је то прокоментарисао и први човек овог клуба Силвио Берлускони, а успут је то искористио и да оповргне тврдње да ће Златан Ибрахимовић поново у Милан.

"Тоти и Ибрахимовић у Милану? Немогуће је за обојицу: за Тотија је немогуће јер ми не купујемо иконе других клубова, а за Ибрахимовића зато што ми немамо новца колико имају клубови из Кине и Уједињених Арапских Емирата", поручио је Берлускони.

Изразио је жељу да се Рома и Тоти договоре око улоге директора, а на исто питање је одговарао и Адријано Галијани.

"Не, то је једноставно немогуће".

"Принц Рима" је за Рому одиграо више од 750 утакмица и постигао равно 300 голова. Навијачи су у паници да би због неслагања могао да заврши каријеру на неком другом месту, а ако је веровати људима из Милана, то неће бити у њиховом клубу.

Шта је најбоље по Тотија?

 

Коментари / 0

Оставите коментар