Toti u Milanu?! Odgovorio je i Berluskoni...

Gotovo je sigurno da u narednoj sezoni nećemo gledati Frančeska Totija u dresu Rome, ali da li hoćemo u dresu rivala?!

Fudbal 28.03.2016 | 18:00
Toti u Milanu?! Odgovorio je i Berluskoni...

U poslednjih nekoliko meseci većina vesti koja se odnosi na fudbalski klub Milan povezana je sa ostankom ili odlaskom Siniše Mihajlovića sa mesta trenera, ali je vest o potencijalnom transferu legende Rome prosto uzburkala javnost u Italiji.

Poznato je da je legendarni kapiten Rome Frančesko Toti u nešto lošijim odnosima sa trenerom Lućanom Spaletijem, a sam klub nije naročito zainteresovan da ponudi produžetak saradnje čoveku koji je u Romi od 1992. godine.

Zainteresovani su međutim da mu ponude "fotelju", što nije po njegovom ukusu, a prethodnih dana smo mogli da pročitamo da je za njega kao igrača zainteresovan lider Premijer lige - Lester siti.

Ali, kada se pored Lestera pojavi ime i Milana, to znači da tu "nešto ima", pa je to prokomentarisao i prvi čovek ovog kluba Silvio Berluskoni, a usput je to iskoristio i da opovrgne tvrdnje da će Zlatan Ibrahimović ponovo u Milan.

"Toti i Ibrahimović u Milanu? Nemoguće je za obojicu: za Totija je nemoguće jer mi ne kupujemo ikone drugih klubova, a za Ibrahimovića zato što mi nemamo novca koliko imaju klubovi iz Kine i Ujedinjenih Arapskih Emirata", poručio je Berluskoni.

Izrazio je želju da se Roma i Toti dogovore oko uloge direktora, a na isto pitanje je odgovarao i Adrijano Galijani.

"Ne, to je jednostavno nemoguće".

"Princ Rima" je za Romu odigrao više od 750 utakmica i postigao ravno 300 golova. Navijači su u panici da bi zbog neslaganja mogao da završi karijeru na nekom drugom mestu, a ako je verovati ljudima iz Milana, to neće biti u njihovom klubu.

Šta je najbolje po Totija?

 

Komentari / 0

Ostavite komentar