Леброн "моли за титулу": Мело, Вејд, Пол и ја!

"Пристао бих на мање новца само да се то догоди, бар сезону или две". Не знамо за вас, али чини нам се да ова изјава не говори баш о самопоуздању "Кинга".

Кошарка 25.03.2016 | 15:40
Леброн "моли за титулу": Мело, Вејд, Пол и ја!

Лета 2010. године, када је Леброн Џејмс одржао "блокбастер" емисију у којој је милионима гледалаца широм света саопштио да одлази у Мајами Хит, где ће бити део "Биг 3" експеримента са Двејном Вејдом и Крисом Бошом, Мајкл Џордан играо је голф у Невади.

Питали су га за коментар...

"Није постојала могућност, чак ни најмања, да бих икада позвао Лерија (Бирда, прим. аут) и Меџика (Џонсона) и рекао: 'Хеј, видите, хајде да играмо сва тројица у једном тиму'", рекао је Џордан, према многим мишљењима највећи кошаркаш свих времена.

"Али, тако је... Ствари се мењају. Не могу да кажем да је то лоше. То је шанса за ту децу данас... Али, ако ћемо искрено, ја сам се трудио да победим те момке, не да играм с њима", поентирао је.

"Биг 3" је одиграо четири финала у наредне четири сезоне, два је изгубио, два добио. Потом је Џејмс отишао назад у Кливленд, где су му палили дресове 2010. године и проклињали дан кад су га драфтовали. Вратио се у новој "блокбастер" епизоди, град је био егзалтиран, свуда су били његови постери, али...

Након што је "Кинг" поражен и у другом финалу са Кавсима, овог пута у новијој верзији "Биг 3" екипице, са Кајријем Ирвингом и Кевином Лавом, Џејмс је ове сезоне урадио колико је могао да Дејвид Блат добије отказ и дође Тајрон Лу, а сада већ најављује – одлазак!

Човек који је шокирао Америку изјавом кошаркашима Северне Ајове, у размаку од само 24 сата дао је још једну изјаву која се многима неће допасти...

Говорећи за "Бротхерхоод", рекао је да сања о томе да до краја каријере игра у истом тиму са својим ортацима, Крисом Полом, Двејном Вејдом и Кармелом Ентонијем.

Истакао је, чак, да би пристао и на знатно мању плату...

"Искрено се надам да ћемо, пре краја наших каријера, моћи да играмо сви заједно. Бар једну или можда две сезоне... Ја, Мело, Ди-Вејд и Си-Пи. Да имамо једну годину. Заправо бих пристао на мању плату да се то догоди", изјавио је Џејмс пред улазак у финиш сезоне 2015/16, после чега ће генерални менаџери многих франшиза узети калкулаторе у руке.

Што каже Џордан, чудно неко време дошло...

Коментари / 0

Оставите коментар