Lebron "moli za titulu": Melo, Vejd, Pol i ja!

"Pristao bih na manje novca samo da se to dogodi, bar sezonu ili dve". Ne znamo za vas, ali čini nam se da ova izjava ne govori baš o samopouzdanju "Kinga".

Košarka 25.03.2016 | 15:40
Lebron "moli za titulu": Melo, Vejd, Pol i ja!

Leta 2010. godine, kada je Lebron Džejms održao "blokbaster" emisiju u kojoj je milionima gledalaca širom sveta saopštio da odlazi u Majami Hit, gde će biti deo "Big 3" eksperimenta sa Dvejnom Vejdom i Krisom Bošom, Majkl Džordan igrao je golf u Nevadi.

Pitali su ga za komentar...

"Nije postojala mogućnost, čak ni najmanja, da bih ikada pozvao Lerija (Birda, prim. aut) i Medžika (Džonsona) i rekao: 'Hej, vidite, hajde da igramo sva trojica u jednom timu'", rekao je Džordan, prema mnogim mišljenjima najveći košarkaš svih vremena.

"Ali, tako je... Stvari se menjaju. Ne mogu da kažem da je to loše. To je šansa za tu decu danas... Ali, ako ćemo iskreno, ja sam se trudio da pobedim te momke, ne da igram s njima", poentirao je.

"Big 3" je odigrao četiri finala u naredne četiri sezone, dva je izgubio, dva dobio. Potom je Džejms otišao nazad u Klivlend, gde su mu palili dresove 2010. godine i proklinjali dan kad su ga draftovali. Vratio se u novoj "blokbaster" epizodi, grad je bio egzaltiran, svuda su bili njegovi posteri, ali...

Nakon što je "King" poražen i u drugom finalu sa Kavsima, ovog puta u novijoj verziji "Big 3" ekipice, sa Kajrijem Irvingom i Kevinom Lavom, Džejms je ove sezone uradio koliko je mogao da Dejvid Blat dobije otkaz i dođe Tajron Lu, a sada već najavljuje – odlazak!

Čovek koji je šokirao Ameriku izjavom košarkašima Severne Ajove, u razmaku od samo 24 sata dao je još jednu izjavu koja se mnogima neće dopasti...

Govoreći za "Brotherhood", rekao je da sanja o tome da do kraja karijere igra u istom timu sa svojim ortacima, Krisom Polom, Dvejnom Vejdom i Karmelom Entonijem.

Istakao je, čak, da bi pristao i na znatno manju platu...

"Iskreno se nadam da ćemo, pre kraja naših karijera, moći da igramo svi zajedno. Bar jednu ili možda dve sezone... Ja, Melo, Di-Vejd i Si-Pi. Da imamo jednu godinu. Zapravo bih pristao na manju platu da se to dogodi", izjavio je Džejms pred ulazak u finiš sezone 2015/16, posle čega će generalni menadžeri mnogih franšiza uzeti kalkulatore u ruke.

Što kaže Džordan, čudno neko vreme došlo...

Komentari / 0

Ostavite komentar