Џикић: Ту смо, одустали нисмо...још!

Партизан вредно тренира и чека почетак Суперлиге. Заказани тестови против Меге, Задра...

Кошарка 25.03.2016 | 15:00
Џикић: Ту смо, одустали нисмо...још!

Кошаркаши Партизана ишчекују почетак Суперлиге Србије, а до тада редовно тренирају.

Такмичарску утакмицу неће још дуго одиграти. Готово месец дана прошло је од завршетка лигашког дела АБА лиге, а мораће да сачекају још шест недеља до старта завршнице домаћег шампионата.

Тренер Александар Џикић окупио је екипу у понедељак после седам дана одмора и сада их спрема за пријатељске дуеле, којима ће се загрејати за Суперлигу.

"Ту смо, одустали нисмо. Улазимо полако у тренинг. Времена барем имамо довољно", рекао је тренер екипе Александар Џикић агенцији Бета.

Са тимом ради и Михајло Андрић, који је паузирао дуже од четири месеца због повреде.

"Андрић је на сваком тренингу, улази контролисано у систем. Покушавамо да га постепено доведемо на такмичарски ниво", рекао је тренер Партизана.

Црно-бели ће време до такмичарских утакмица испунити пријатељским мечевима.

"Гледамо да обезбедимо добре ривале за пријатељске утакмице, што уопште није лако. Али тако је како је... играћемо са Задром, Мега Лексом, Слободом и другима. Постоје опције да играмо и са још неким АБА лигашима", рекао је Џикић.

Суперлига Србије требало би да стартује тек 7. маја, и да се заврши до 11. јуна, а у њој ће учествовати квартет који је играо АБА лигу, као и четири најбоља тима из КЛС.

Коментари / 0

Оставите коментар