Džikić: Tu smo, odustali nismo...još!

Partizan vredno trenira i čeka početak Superlige. Zakazani testovi protiv Mege, Zadra...

Košarka 25.03.2016 | 15:00
Džikić: Tu smo, odustali nismo...još!

Košarkaši Partizana iščekuju početak Superlige Srbije, a do tada redovno treniraju.

Takmičarsku utakmicu neće još dugo odigrati. Gotovo mesec dana prošlo je od završetka ligaškog dela ABA lige, a moraće da sačekaju još šest nedelja do starta završnice domaćeg šampionata.

Trener Aleksandar Džikić okupio je ekipu u ponedeljak posle sedam dana odmora i sada ih sprema za prijateljske duele, kojima će se zagrejati za Superligu.

"Tu smo, odustali nismo. Ulazimo polako u trening. Vremena barem imamo dovoljno", rekao je trener ekipe Aleksandar Džikić agenciji Beta.

Sa timom radi i Mihajlo Andrić, koji je pauzirao duže od četiri meseca zbog povrede.

"Andrić je na svakom treningu, ulazi kontrolisano u sistem. Pokušavamo da ga postepeno dovedemo na takmičarski nivo", rekao je trener Partizana.

Crno-beli će vreme do takmičarskih utakmica ispuniti prijateljskim mečevima.

"Gledamo da obezbedimo dobre rivale za prijateljske utakmice, što uopšte nije lako. Ali tako je kako je... igraćemo sa Zadrom, Mega Leksom, Slobodom i drugima. Postoje opcije da igramo i sa još nekim ABA ligašima", rekao je Džikić.

Superliga Srbije trebalo bi da startuje tek 7. maja, i da se završi do 11. juna, a u njoj će učestvovati kvartet koji je igrao ABA ligu, kao i četiri najbolja tima iz KLS.

Komentari / 0

Ostavite komentar