Борба: Ана Бекута стални клијент пластичара

Ана Бекута (56) затегла је кожу лица и врата прије двије године. Према писању "Курира", Бекута се прије операције, по савјету хирурга, фотографисала без трунке шминке, и то из сваког угла, да би јој се на фотографији јасно видјеле све боре и изражено црвенило на врату, а потом их послала у Шпанију.

Србија 24.03.2016 | 09:21
Борба: Ана Бекута стални клијент пластичара

Већина обожавалаца сјећа се Ане и из периода спуштених капака и са заобљеним носем, а скалпел јој је, по свему судећи, помогао да се "прољепша".

Подсјетимо, Бекута је прије петнаест година оперисала нос, а на једној београдској клиници кориговала је капке и убризгавала ботокс. Међутим, озбиљнију интервенцију пјевачица је прије двије године одлучила да уради у Шпанији код свјетски познатог пластичара.

Борба са годинама

Да је ишла на ремонт Бекута крије и од најближих пријатеља, али фотографије до којих је "Курир" успио да дође су је одале.

"Бекута је позната као жена коју краси изузетан глас и тај квалитет никад нико није могао да јој оспори. Међутим, она није увијек изгледала онако како је жељела. Године пролазе, а она и даље наступа и веома јој је важно да изгледа лијепо. Често одлази на третмане лица и тијела, помоћу којих своју кожу одржава виталном. Али то није довољно, па се с времена на вријеме подвргне и некој естетској корекцији. Оперисала је нос, очне капке, попунила је усне, а претпоставља се да су и њене груди биле на доради. На ботокс иде редовно", испричао је добро обавијештени извор.

Тајновита

Он објашњава због чега се Мркина партнерка одлучила да лице ради у иностранству, а не у Србији.

"Ана не воли да прича шта је радила на лицу и тијелу, а одлазак у иностранство јој је гарантовао дискрецију. По препоруци је дошла до једног од најбољих пластичара. Међутим, она о томе нерадо говори у јавности ", завршава извор.

Сузана и Зорица прве уградиле силиконе

Пластичне операције одавно су престале да буду табу тема, али многе звијезде и даље крију да су се прољепшале помоћу ножа. Ипак, има и оних које о томе отворено говоре.

Да је уградила силиконе међу првима је крајем деведесетих признала бивша чланица прве поставе групе "Моделс" Ивана Берендика. Сузана Манчић је груди увећала одавно, а хирурге је, кажу, обилазила и због липосукције и фејслифтинга. И Зорица Брунцлик је међу првима попрсје увећала силиконима. И Лепа Брена, Весна Змијанац, Јелена Карлеуша, Ана Николић, Јами редовно посјећују пластичног хирурга у жељи да буду љепше, изазовније и сексепилније.

(Пресс.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

клапац

24.03.2016 08:40

Сви који то раде, за мене су ментално поремећни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

операције

24.03.2016 08:52

Скоро сам имала операцију тумора. Рез иде крај уха, а унутру цак и ухо је дирано да би се тумор оцистио. То толико боли да није вриједно никакве склике нити прилике. Мозда њој је толико теско психицки, а и те операције су пандемија. Ана је пријатна особа. Код маме погледам 3 емисије. Једна је она с Аном у Звездама Гранда. Она је вољена од свих цак и с борама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

24.03.2016 09:22

Да имам пара и да се не бојим ноза и ја бих оперисао нос ! Ста је ту лосе?Свако зели да изгледа боље и да некако умањи озиљке сто га вријеме оставља.Вецина зели да изгледа младје зар не ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

грађанка

24.03.2016 11:21

Никад то неби урадила. Што ти је природа дала, поноси се тим, али ето оне.....

ОДГОВОРИТЕ