Borba: Ana Bekuta stalni klijent plastičara

Ana Bekuta (56) zategla je kožu lica i vrata prije dvije godine. Prema pisanju "Kurira", Bekuta se prije operacije, po savjetu hirurga, fotografisala bez trunke šminke, i to iz svakog ugla, da bi joj se na fotografiji jasno vidjele sve bore i izraženo crvenilo na vratu, a potom ih poslala u Španiju.

Srbija 24.03.2016 | 09:21
Borba: Ana Bekuta stalni klijent plastičara

Većina obožavalaca sjeća se Ane i iz perioda spuštenih kapaka i sa zaobljenim nosem, a skalpel joj je, po svemu sudeći, pomogao da se "proljepša".

Podsjetimo, Bekuta je prije petnaest godina operisala nos, a na jednoj beogradskoj klinici korigovala je kapke i ubrizgavala botoks. Međutim, ozbiljniju intervenciju pjevačica je prije dvije godine odlučila da uradi u Španiji kod svjetski poznatog plastičara.

Borba sa godinama

Da je išla na remont Bekuta krije i od najbližih prijatelja, ali fotografije do kojih je "Kurir" uspio da dođe su je odale.

"Bekuta je poznata kao žena koju krasi izuzetan glas i taj kvalitet nikad niko nije mogao da joj ospori. Međutim, ona nije uvijek izgledala onako kako je željela. Godine prolaze, a ona i dalje nastupa i veoma joj je važno da izgleda lijepo. Često odlazi na tretmane lica i tijela, pomoću kojih svoju kožu održava vitalnom. Ali to nije dovoljno, pa se s vremena na vrijeme podvrgne i nekoj estetskoj korekciji. Operisala je nos, očne kapke, popunila je usne, a pretpostavlja se da su i njene grudi bile na doradi. Na botoks ide redovno", ispričao je dobro obaviješteni izvor.

Tajnovita

On objašnjava zbog čega se Mrkina partnerka odlučila da lice radi u inostranstvu, a ne u Srbiji.

"Ana ne voli da priča šta je radila na licu i tijelu, a odlazak u inostranstvo joj je garantovao diskreciju. Po preporuci je došla do jednog od najboljih plastičara. Međutim, ona o tome nerado govori u javnosti ", završava izvor.

Suzana i Zorica prve ugradile silikone

Plastične operacije odavno su prestale da budu tabu tema, ali mnoge zvijezde i dalje kriju da su se proljepšale pomoću noža. Ipak, ima i onih koje o tome otvoreno govore.

Da je ugradila silikone među prvima je krajem devedesetih priznala bivša članica prve postave grupe "Models" Ivana Berendika. Suzana Mančić je grudi uvećala odavno, a hirurge je, kažu, obilazila i zbog liposukcije i fejsliftinga. I Zorica Brunclik je među prvima poprsje uvećala silikonima. I Lepa Brena, Vesna Zmijanac, Jelena Karleuša, Ana Nikolić, Jami redovno posjećuju plastičnog hirurga u želji da budu ljepše, izazovnije i seksepilnije.

(Press.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

klapac

24.03.2016 08:40

Svi koji to rade, za mene su mentalno poremećni.

ODGOVORITE
Name

operacije

24.03.2016 08:52

Skoro sam imala operaciju tumora. Rez ide kraj uha, a unutru cak i uho je dirano da bi se tumor ocistio. To toliko boli da nije vrijedno nikakve sklike niti prilike. Mozda njoj je toliko tesko psihicki, a i te operacije su pandemija. Ana je prijatna osoba. Kod mame pogledam 3 emisije. Jedna je ona s Anom u Zvezdama Granda. Ona je voljena od svih cak i s borama.

ODGOVORITE
Name

Milan

24.03.2016 09:22

Da imam para i da se ne bojim noza i ja bih operisao nos ! Sta je tu lose?Svako zeli da izgleda bolje i da nekako umanji oziljke sto ga vrijeme ostavlja.Vecina zeli da izgleda mladje zar ne ?

ODGOVORITE
Name

građanka

24.03.2016 11:21

Nikad to nebi uradila. Što ti je priroda dala, ponosi se tim, ali eto one.....

ODGOVORITE