Јарић у вези са српском манекенком

Тијана Крстић (27) и Марко Јарић (37) упознали су се пре два месеца у Београду, а након тога су заједно били у Мајамију, сазнаје „Блиц“.

Забава 24.03.2016 | 09:18
Јарић у вези са српском манекенком

Бивши кошаркаш Марко Јарић очигледно је слаб на манекенке. После развода с једном од најсексепилнијих жена на планети, топ-моделом Адријаном Лимом, Јарић је, како тврди добро обавештен извор „Блица“, започео везу са атрактивном плавушом Тијаном Крстић, која је једна од најпознатијих домаћих манекенки.

- Њих двоје су се упознали када је Марко последњи пут боравио у Београду. Изашли су у провод са заједничким пријатељима, и те вечери се десила љубав на први поглед - открива извор.

- Провели су неколико дана заједно у Србији, а онда је Јарић отпутовао у Мајами. Неколико недеља касније, Тијана му се тамо придружила. Врло мали број људи зна за њихову везу јер Тијана не жели да се њено име провлачи по медијима. Тек недавно су почели да прате једно друго на друштвеним мрежама како неко не би посумњао да између њих постоји нешто више од пријатељства - додаје извор.

Двадесетседмогодишња манекенка завршила је архитектуру. Након факултета живела је и радила у Милану као модел, а онда се вратила у Београд, где је почела да сарађује са српским архитектом Александром Видићем. Недавно је избацила и своју модну колекцију коју носе Наташа Беквалац, Сара Јовановић и многе друге даме с јавне сцене.

 

Маркова девојка била је и млађана манекенка Душица Савић (23), родом из Смедерева, како је „Блиц“ већ писао. Душица се бави моделингом и веома је успешна у свом послу. Због бројних ангажмана, дуго није долазила у Србију, тако да је мање позната нашој јавности. Од Јарића је млађа пуних 14 година.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар